JA SAM NJEGOVA LJUBAVNICA, ČOVEK SE RAZVODI VEĆ PET GODINA: Ljupka Stević oglasila se nakon haosa sa dugogodišnjim partnerom!

Ljupka Stević se usred noći oglasila na svom Instagram profilu prvo iz bolnice, a potom snimajući unakažen automobil njenog bivšeg dečka kojeg je nazvala "je*ačem na baterije" uz apel da "svaka devojka pazi kome daje 10 godina života".

Pevačica se nakon haosa oglasila i istakla da je "pukovnik otpisao svoje".

Ljupka je za domaće medije ispričala da joj emotivni partner već pet godina obećava da će se razvesti, ali i da je otkrila da ima ljubavnice koje vodi u svoju vikendicu sa bazenom.

- Pukovnik je otpisao svoje posle 10 godina! Sad mu ostalo čistih pet godina braka. Pet godina laže mene da će se razvesti i sve mu je to bilo malo pa je našao i ljubavnice. Kažem u množini jer tako i jeste. Voda ih u svoju vikendicu sa bazenom na Avali i tamo orgijaju. Naravno uz cijalis, jer on je ipak čovek u godinama - rekla je ona.

- Loše mi je. Bila sam na VMA, tamo su mi zašili ruku, nakon toga sam otišla u policiju, sad čekamo proceduru. Slučajno sam se našla pored vozila, to je inače vozilo mog dugogodišnjeg ljubavnika. Ja sam njemu 10 godina ljubavnica, jer čovek ima ženu, nije razveden, a 5 godina se razvodi - pričala je Ljupka.

Pevačica je otkrila i da je želeći da uzme svoj novac iz uništenog automobila povredila ruku i da je zbog toga završila u bolnici.

- Ja sam se našla između njegova dva vozila koja su bila osakaćena i čak kada sam htela da uzmem nešto iz tih kola, ja sam posekla ruku. Imala sam neku količinu novca u automobilu, htela sam da zavučem ruku i uzmem taj novac. Zatekla sam celu tu priču, dok je za to vreme gospodin bio u zgradi i nije smeo da siđe, radi svoje bezbednosti. Kada je došla patrola, oni su mislili da sam ja izlupala ta dva automobila. Ja bih njemu rado razbila glavu, a ne automobil, automobili nisu krivi. Ja sam bila u čudu kada sam videla razlupane automobile, istraga je u toku - objasnila je.

Izvor: Republika.rs/Informer.rs/Mondo.rs
Foto: ljupkastevic/Instagram

demolirala automobilljubavnicaljupka stevićozenjeni muskaracpevačicaposekotinaprevaratop_slidervmazavršila u bolnici