VELJKO I JA TO SA LJUBAVLJU RADIMO: Seka Aleksić posadila svoju organsku baštu u Staroj Pazovi

Pevačica Seka Aleksić poslednjih nekoliko godina uživa u svom domu u Staroj Pazovi. Gradski i buran život je zamenila mirnom oazom koju je gradila za sebe, supruga i decu.

- Kada smo se doselili vode svi su bili u šoku, ali su onda shvatili da sam ja jedna sasvim normalna žena koja se šeta u trenerci, u majici koja je možda isprljanja kašicom od bebe. Ne bih znala da se foliram, najsrećnija sam što je moja kuća na kraju ulice i što imamo ovde svoj mir - kaže pevačica i dodaje da su ove godine posadili i organsku baštu.

- Ja sam mama koja ima svoju organsku baštu. Naše je seme, Veljko i ja toliko sa ljubavlju radimo. Paradajz, zelje, tikvice, imali smo problem sa pticama, pa smo onda napravili i strašilo. Ove godine je bilo mnogo paradajza, tako da sam zaista sve samlela i napravila zimnicu. Ima tu još dosta povrća koja volimo - iskreno govori Seka, kojoj nije strano da radi sve kućne poslove, ali je nekad nemoguće da sve sama obavi.

- Nisam svemoguća da mogu sve da radim. Najteži posao je biti majka i domaćica. Rekla sam kada sam rodila drugo dete, svakoj majci koja nema pomoć, treba dodeliti krunu - zaključila je pevačica u "Exkluzivu".

Izvor: Blic.rs
Foto: seka_aleksic/Instagram

folk pevačicaorganska baštaseka aleksićstara pazovatop_sliderveljko piljikić