NE, NEĆU SE UDATI: Ana Bekuta iskreno o ljubavnoj vezi sa Milutinom Mrkonjićem

Pevačica Ana Bekuta progovorila je o osmogodišnjoj vezi s Milutinom Mrkonjićem Mrkom, te okrila detalje njihovog odnosa, kako su se upoznali i da li planiraju da se venčaju.

- Sreli smo se kada je trebalo i kada smo bili spremni jedno za drugo. Meni je trebao oslonac u vidu takve figure kakav je on. Hvala vasioni što je Milutin tu. Već osam godina smo u ljubavi.

Pevačica se osvrnula i na trenutak kada je Mrka dao ostavku na poziciji ministra zbog nje.

- To su bila teška vremena za nas dvoje, negodovanje javnosti, zapravo medija. Da bi zaustavio sve te priče, on je 2013. dao ostavku, otišao je na važan sastanak u svoju partiju, mislim da je bila rekonstrukcija Vlade. Ja sam na vestima čula da je dao ostavku. Nisam ulazila u to, verovala sam da će doneti pravu odluku za nas. Tako je i bilo. Tog momenta kada je dao ostavku ostavili su nas na miru. Ja sam bila kolateralna šteta jer su znali da ga najviše boli ako mene ubace u tekst. Posle ostavke su stali. Ljubav je pobedila. Milutin je taj koji je vukao važne poteze u našim životima i uvažavam njegovo mišljenje i o mom sinu, unucima. On zaista navija za sve nas i ima važne savete, pun je iskustva, pritom je dobronameran i svako od nas ga voli i uvažava - rekla je za Kurir i otkrila da li će se udati za Mrku.

- Ne, neću se udati. Ne mogu biti venčanija za Milutina nego što sam sada.

Ona je progovorila i o predrasudama koje ljudi imaju o njihovoj vezi.

- Imaju predsrasude jer ne znaju ko smo. Kada nas upoznaju i shvate kako funkcionišemo kažu bože, ja nemam takvu ljubav, volela bih takvu osobu pored sebe. Mi smo se sreli u zrelim godinama, a često nam prilaze mladi, žene, koje kažu da im ulivamo nadu i veru u pravu ljubav. To je suština - ispričala je Ana.

Izvor: Kurir/Blic.rs
Foto: anabekuta1/Instagram

ana bekutabrakMilutin Mrkonjić Mrkatop_slider