ŽURKA NA SALAŠU: Poslednja želja Isidore Bjelice biće ispunjena

Zorana Pavić teška srca se oprostila od svoje drage prijateljice Isidore Bjelice, koja je preminula od podmukle bolesti karcinoma jajnika.

Nakon što je prošlo 40 dana od njene sahrane, Pavićeva je odlučila da ispuni poslednju želju svoje tragično preminule prijateljice, te će napraviti veliku žurku kojom će proslaviti život. Baš kao što je Isidora zamolila pre smrti, za vikend će organizovati svečanu proslavu te će okupiti bliske prijatelje i saradnike na salašu izvan glavnog grada naše zemlje, Beograda.

"Bela bajka za Bjelic" biće poslednji oproštaj od legendarne književnice, a gosti će, po Isidorinoj želji nositi belu odeću.

Podsetimo, samo dan nakon smrti, Pavićeva je s javnošću podelila poruku koju joj je posle pogubnih medicinskih rezultata uputila Bjelica.

Pingvi, dobih nalaz. Ne deluje više je*eni hemio, raste marker. Pokušaću još nešto, ali, po svemu sudeći, nema neke vajde. Elem, ne pišem ti da ti kukam jer u mom slučaju je to situacija koja je više dosadila i meni, i Bogu, i ljudima, nego da te nešto zamolim. Suviše volim ljude da bih bilo kog gnjavila da se zlopati da ide na tako neprijatno mesto kao što je groblje, ili još, ne daj bože, neke smaračina akademije da se svi uguše od dosade. Elem, pošto si ti na čudan način bolje od svih mojih prijatelja kapirala i moj senzibilitet i humor, ovlastila bih te za jednu stvar, da, kad odem u večna lovišta, organizuješ odličnu žurku sa puno dobre muzike i treske i belim dres-kodom, jer ja sam se Bjelica, a ne Crnica – napisala je pokojna Isidora pred smrt, izvinjavajući se prijateljici zbog obaveza koje joj je nametnula.

Sa druge strane, Nebojša Pajkić, Isidorin suprug rekao je nedavno da se porodica neće protiviti žurci, ali da neće učestvovati u organizaciji pomenute proslave.

Nas ta žurka ne interesuje, a Zorani sam objasnio da nećemo davati nikakvu zabranu, ali da nam to nije u interesu da pravimo – Rekao je nedavno Pajkić.

Izvor: Gloria.rs
Foto: isidorabjelicapajkic/Instagram

isidora bjelicanebojša pajkićpokojna spisateljicaposlednja željatop_sliderzorana pavićžurka u belom