PSOVAO SI JE, A SADA PRIČATE: Marija Kulić napala Mišela Gvozdenovića zbog druženja sa Miljanom (VIDEO)

Tokom sinoćnje žurke, Miljana Kulić izašla je sa Mišelom Gvozdenovićem, sa kojim je od samog početka "Zadruge 4" imala problema, jer je on iznosio sve detalje, problema koje je imao sa njom u prošlosti.

U jednom trenutku, Miljana je prišla Mišelu i zamolila ga da izađu i porazgovaraju, što je on prihvatio.

- Šta ti radiš ovde? Kažeš kako ti smeta a sada pričate. Jel to znači da ste se pomirili? Ti si je psovao, a sada pričate - napala je Marija Mišela.

- Da, mi sada samo razgovaramo, i normalno. Psovala je i ona mene, ali sada je normalno pričamo. Mi nikada nismo bili prijatelji, imali smo razne probleme. Pozvala si me da izađem i ja sam izašao. Mi do kraja rijalitija nećemo biti prijatelji. Biti prijatelj sa nekim je jako veliko. Ti moraš da pitaš svoju majku, da li možeš da mi se obratiš - rekao joj je Mišel.

- Mišel, mi možemo da budemo drugari, ja ne znam zašto si rekao da ne možemo da budemo prijatelji? Ja ću tebe uvek pitati da razgovaramo, zanimljiv si mi za razgovor. Mišel, ti si jako ograničem! Želela sam da pričamo normalno - rekla je Miljana.

Miljana je tokom razgovora pitala Mišela zašto je prepotentan i zašto ne može da je pogleda u oči?

- Nije lepo da me Marija napada. Tvoja majka tebe pita zašto sediš ovde, ali upravo je to problem. Ja nemam problem sa njom, ali ona ima sa mnom. Najgore je što hoću da te saslušam, pa ispadam crna ovca. A, ja tebe mogu da pogledam u oči! - rekao je Mišel.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

marija kulićmiljana kulićmisel gvozdenovicZadrugazadruga 4