BILA SAM NA RUBU ŽIVOTA I SMRTI: Anja Todorović otkrila kroz šta je prošla zbog anoreksije! (VIDEO)

Lepi Mića prišao je i odveo Anju Todorović kako bi popričao i smirio je, nakon još jedne u nizu ljubavne drame sa njenim bivšim dečkom Jovanom Cvijetićem Cveletom.

Zadrugarka je šetala imanjem i tražila mesto preko kog će moći da preskoči ogradu i pobegne, ili je bar tako tvrdila, a Mića joj je očitao lekciju.

- Ne mogu da trpim više ponižavanje Vladimira Tomovića. Ponižavaju me zbog toga, svega. Stvarno mi je teško! Meni su ostale posledice, imala sam težak period, jer sam pala pod uticaj ljudi, vezano za kilažu, došla sam do anorekcije i bila sam na rubu života i smrti! - kukala je Anja.

- Jesi li ti normalna? Ako misliš da treba da se boriš za njega, bori se, ako ne, onda ništa - rekao je Mića.

- Drugačije mi je, ne vidim da mari za mene preterano, ne znam kako da ti kažem! Ne osećam da će da skoči na mene, onda meni Tomović kaže da sam nakaza, on će da ćuti, jer ne sme da mu se suprostavi - rekla je Anja.

Anja je potom dodala da ju je pogodilo to što je Tara Simov iznela da se ona bavi najstaarijim zanatom, tvrdeći da to nije istina.

Mića je potom nastavio da savetuje i smiruje plavokosu zadrugarku, kojoj je pomeren nervni sistem zbog prošlosti njenog bivšeg dečka Cveleta. Tara je potom uletela kod Anje i Miće i iznela svoje mišljenje.

- Ja da mislim da si prostitutka, ja bih ti to rekla! Ako je tebi poljuljano samopouzdanje, to nije moj problem, da mislim da si k*rva, ja bih ti to rekla - rekla je Tara.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Anja Todorovićanoreksijajovan cvijetić cvelelepi mićarijalitivladimir tomovićzadruga 4