DOŠLO JE NJIHOVO VREME: Kojim horoskopskim znacima jesen donosi sreću?

Stigla nam je jesen, godišnje doba kada lišće opada, tmurni oblaci se nadvijaju nebom, a zvuk duge kiše nas uspavljuje.

Za četiri znaka Zodijaka, zvezde su spremile neviđenu radost! Evo koji su to znakovi i šta ih lepo čeka u narednom periodu!

Vaga

Reč je o horoskopskom znaku koji ne voli krajnost, te im je jesen omiljeno doba godine. S obzirom na to da Vaga voli ujutru da bude aktivna, jesenja jutra su za njih rezervisana za boravak u prirodi gde džogiraju.

U sunčanim jesenjim danima takođe rado odlaze u planine, gde mogu da odmore oči u predivnom pogledu.

Vage vode računa o ishrani, te je jesen vreme da se radujemo sezonskom povrću i voću. Uvek su negovane, te jedva čekaju da kupe novu jaknu ili kardigan koji će im šetnje tokom jeseni podići na još lepši nivo.

Bik

Bik uživa u jesenjim bojama zemljanih tonova jer je veoma povezan sa zemljanom energijom. Šuštanje lišća za njega je prava poezija koju može da posmatra satima i satima.

Bik više voli ušuškanost u kućnoj varijanti. Posebno voli jesenju kišu koja pročišćava od negativne energije. Uživa u ukusu i mirisu pečenog kestena. Jesen za Bikove ima posebnu motivišuću energiju za poslovni uspeh.

Rak

Rak je nežan i pomalo zatvoren u sebe, te je jesen idealna za njega. Tada može sebi priuštiti divnu šetnju šumom i prepusti se mislima obogaćenih šarenim lišćem.

Rak uživa tokom jeseni u porodičnim aktivnostima i u pripremi poslastica sa pečurkama. Supa od bundeve mu je omiljena jesenja poslastica.

Mnogi Rakovi se tokom jeseni bave uređenjem doma i vrta. Energija jeseni posebno opušta Rakove i donosi im mir.

Strelac

Strelac se raduje jeseni, jer je ovo period žetve, odnosno vreme kada ubiramo plodove svog rada. Jesen je takođe idealno vreme za aktivnog Strelca koji voli da živi u avanturističkom duhu, najviše se raduje jesenjim putovanjima u nepoznato, uživajući u živopisnim promenama.

Tokom ovog godišnjeg doba zrači pozitivnom energijom, naročito kada ga sunčevi zraci miluju, ulivajući mu novu nadu i dajući smernice za nove poslovne pobede.

Strelac se raduje druženju sa prijateljima, toplim napicima i prijatnim razgovorima.

Izvor: Stil.Kurir.rs
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

avanturagodišnje dobahoroskophoroskopski znacijesenmirporodicaputovanjaradost!razgovoršetnjasrećauređenje doma