HAOS ZA CRNIM STOLOM: Milica Kemez u suzama napustila porodični sastanak (VIDEO)

Vladimir Tomović je tokom porodičnog sastanka prokomentarisao dešavanja u Beloj kući u Šimanovcima.

- Da se osvrnem na temu Dragane i Čorbe, zbog toga sam imao sukob jutros. Nisam pričao iza leđa, video sam nju i Čorbu, stajali su du*e uz du*e, nije imala ništa, sem pidžame, odmah su krenule neke laži. Završiću sada sa tom temom - počeo je Tomović.

- Što se pisma tiče, istina je, ja to volim i tako piskaram. Osvrnuću se i na Milicu Kemez, jer Draganu više ne mogu da komentarišem, imali smo i prošle sezone Nikole Orozovića, koji je pričao da ga otac pijan maltretira. Zamisli degenerika! - nastavio je on.

- Jedina osoba sa kojom sam u ljubavnom smislu želeo nešto jeste Jovana, sve što sam napisao, rekao sam i za crnim stolom o njoj - rekao je Tomović.

- Bile su i opcije, ali ja nisam ništa zaokružila - otkrila je Jovana.

- Zašto zauzeta devojka flertuje sa Vladimirom? - pitao je Mića.

- Ne flertuje, nikada nisam dobio odgovor ni na jedno pismo - pravdao je Tomović.

- Sve što sam juče rekao za Milicu Kemez, potpuna je istina. Milica se meni sinoć obraćala, nakon silnih uvreda. Koja je bila poenta toga, da govoriš da si zaljubljena i to? - pitao je Tomović.

- Zato što si glumac i ne kažeš neke stvari koje si mi pričao - rekla je Milica.

- Da li je trebalo da kažem da od tebe znam da ti je Toma crtao srca? Skupi mu*a, pa priznaj, zakuni se da nije tako! Ali si umela da optužiš Vladimira da te dira ispod jorgana, da je manijak. Ovo je samo deo priče! - raskrinkao ju je Vladimir.

- Zato sam ja Milicu pitao šta je pričala sa Tomovićem ispod pokrivača. Poručio sam joj da se ne igra! I sinoć sam joj to isto rekao. Za srca sam već rekao da nije ni za koga. Sa druge strane, Tomoviću, da li si mi prišao i rekao nešto za Milicu? Milica je animir dama za oženjene! - pitao je Toma.

Nakon što je Vladimir Tomović otkrio sve o čemu je pričala, Milica Kemez je izletela iz Bele kuće u suzama. Otišla je u ekonomsko dvorište, a kasnije joj se pridružila Tara Simov.

- Šta će ti ovo? Što ležeš u krevet sa Tomovićem? Priča sa oženjenim? Saberi se, ne glumi budalu! - rekla joj je Tara.

- Vrati se u kuću i kaži šta imaš, ne da plačeš tako - posavetovala ju je Marija.

Milica se vratila na porodični sastanak, pa rešila da se suoči sa svima i ispriča istinu o svemu.

- Istina je da je mene Tomović zvao pre ulaska i rekao da mu sačuvam krevet. Ja još mislim o Bori, on ga poznaje - počela je Milica.

- Slobodno kaži da nisam želeo da budem blizu Kristijana, zato sam ti rekao to. Ti pričaš o dečku koji ti je psovao sve mrtvo i živo, a kažeš da misliš na njega. Najveća si glupača! - dodao je Tomović.

- Toma mi se prvo dopao za druženje, svidelo mi se kako izlaže za stolom i tako je počelo. Tomoviću sam priznala da imam neki čudan osećaj kada je Toma u pitanju, zato sam se sklonila, jer sam osetila nešto. Nisam zaljubljena, jer se ne mogu zaljubiti u oženjenog. Vladimir mi je rekao da smatra kako Toma igra igru! - Milica je otkrila.

- Tomović je počeo da me grli, a ja sam mu rekla da prestane, jer znam sebe, mogu se zaljubiti - dodala je Milica.

- Dakle, istina je da si mi rekla da prestanem, ali ne da ti smeta - prekinuo je Tomović.

- Igrao si se sa mnom, stavljao mi ruke na kvarno. Toma mi je prijateljski rekao da mi to ne treba i da napustim krevet - rekla je Milica.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Milica Kemezrijalititoma panicvladimir tomovićZadrugazadruga 4