HAOS U BELOJ KUĆI: Vladimir Tomović i Kristijan Golubović sukobili se zbog Stanije Dobrojević (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući potegla se tema o moralu pojedinih zadrugarki, te je Vladimir Tomović vikao pred svima, govoreći da su cimerke preterale u estetskim promenama.

Međutim, umešao se i Lepi Mića koji je spomenuo Staniju Dobrojević ističući da je ona predvodnik takvih i sličnih modela ponašanja kod zadrugarki.

- Mi veličamo devojke, ali je l' vi vidite da devojke od 20 godina nemaju svoje zube? Moralno smo posrnuli, dotakli smo dno dna potpuno! - urlao je Vladimir, zbog čega je i Kristijan Golubović burno odreagovao, pa je povikao, kada je Lepi Mića spomenuo ime Stanije Dobrojević.

- Vladimire, ti si se sa takvom zabavljao, Stanija je pionir te priče! - vikao je Lepi Mića.

- Ona je završila ekonomski fakultet i radila je u Americi, da li si ti prvi čovek govorio za nju da je nemoralna? Da li ti znaš jednu osobu koja je Staniji dala novac za seks? - zaurlao je Tomović.

- Ove klinke znaju svakog, i likove iz obezbeđenja, bile su kod njih kući - pričao je Vuk Mob.

- Pričaću tiho, pošto sam siguran u ovo što govorim, ja ne branim takve, moj život nije bio sjajan i bajan, bio sam veća k*rva nego svaka ova devojka, zbog toga ne sudim nikome. Mi ne postajemo bolji ljudi tako što ćemo dokazati ko je k*rva, mi možemo pokazati u rijalitiju neke naše osobine, ako se ona bavi time, njena porodica i ona će snositi posledice. Ja ne mogu da sudim, jer sam ja živeo čudan život - rekao je Miki Đuričić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

kristijan golubovićlepi mićastanija dobrojevićvladimir tomovićZadrugazadruga 4