SKUPO ĆE JE KOŠTATI PLAC MOG BIVŠEG: Iva Grgurić uputila poruku Sandri Africi nakon što je prihvatila poklon od Marijana Šarića

Pevačica Sandra Afrika navodno je dobila na poklon plac na hrvatskom ostrvu Brač, i to ni manje ni više nego od bivšeg sponzora pobednice Zaduge 3 Ive Grgurić, Marijana Šarića.

On je njoj navodno prepisao 15 ari zemlje, a tim povodom se sada oglasila Iva i imala jasnu poruku za pevačicu. Ona tvrdi da kod čoveka kome je dve godina ispunjavala seksualne fantazije ništa nije džabe.

- Na prvi pogled deluje kao da je vrlo darežljiv, ali sve je to mač sa dve oštrice. On je jedan od onih tipova koji uvek traže nešto zauzvrat, tako da će Sandri njegov poklon sigurno doći na naplatu. Mislim da će je skupo koštati što je tako oberučke prihvatila njegove darove. Tom čoveku sam dala svoju mladost, a stvarno ne znam kako će ona da mu se oduži - rekla je Iva na početku razgovora i dodaje da je njen bivši finansijer slab na lepe devojke:

- On voli mlađe i važno mu je da je devojka zgodna, što Sandra svakako jeste. Ne znam šta će joj tražiti zauzvrat, niti me zanima, meni je najbitnije da sam se ja sklonila do njega.

Hrvatska starleta bila je na placu koji je nedavno na svoje ime uknjižila Sandra Afrika.

- Tačno znam gde je to zemljište, pokazao mi ga je Marijan. On je veoma moćan u Hrvatskoj i zaista ima puno nekretnina, a taj plac je na odličnoj lokaciji, blizu plaže. Hteo je meni da ga prepiše, ali ja nisam želela. Htela sam po svaku cenu da se sklonim od njega i zato nisam prihvatila takav poklon. Da sam uzela taj plac, dodatno bih se vezala za njega, a to mi stvarno ne treba - priča sagovornica.

Bez obzira što sa njenim bivšim ima "neobične poslovne aranžmane", Iva nema loše mišljenje o Africi.

- Zajedno smo gostovale u emisiji Amidži šou i bila mi je baš simpatična. Nije mi delovala kao neka glupača. Vidim da je iskusna i zrela osoba, tako da valjda zna šta petlja sa Marijanom. Ja sam bila glupa kada sam pomislila da je dobar čovek i da će mi pomoći. Sve što sam dobila besplatno od njega, posle sam skupo platila. Daj Bože da Sandra ne prođe kao ja - poručuje Iva.

Izvor: Mondo.rs/Infromer
Foto: iva_grguric_official/Instagram

folk pevačicaIva GrgurićMarijan Šarićpobednica zadruge 3sandra afrikatop_slider