SJAŠITE SA NAS VEĆ JEDNOM: Luna Đogani pobesnela posle vesti da ju je Marko Miljković ostavio (FOTO)

Jutros je u domaćim medijima kao bomba odjeknula vest da su Luna Đogani i Marko Miljković raskinuli veridbu, te da se bivši zadrugar spakovao i napustio Lunin stan, u kome zajedno žive.

Pobednica druge sezone rijaliti šou programa "Zadruga" izrevoltirana novim tračevima o svojoj ljubavnoj vezi, obratila se javnosti na Instagramu, porukom, u kojoj nije krila bes.

- Rekla sam da neću više demantovati ništa, ali prosto pošto svaki dan je nešto novo i ljudi su jako maštoviti i puni ideja, moram. Nemojte da se čudite što vas sve blokiram, svako ko mi bude pisao laži, dezinformacije, i teorije "niđe veze", svoja mišljenja šta ja treba da radim u svom životu samo će biti sa zadovoljstvom izbrisan, i grupe i sva podrška. Ako se tako možete nazvati. Stidite se i lečite se. Ako vam je već toliko dosadno u vašim bednim životima, idite prošetajte malo, nađite sebi zanimaciju. Sjašite s Lune i Marka. Već jednom! Smarate - napisala je Luna.

Podsetimo, Luna i Marko započeli su svoju ljubavnu vezu na rijaliti imanju u Šimanovcima, a nakon nešto više od godinu ipo dana Miljković je odlučio da zaprosi svoju dragu. Đoganijeva je na glamuroznom slavlju rekla "da", a nedavno su oboje su istakli da planiraju venčanje i proširenje svoje porodice.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: luna_djogani/Instagram

luna đoganimarko miljkovićraskidtop_sliderveridbaZadruga