NAGOMILANI STRES: Anabeli Atijas ponovo ugroženo zdravlje?!

Anabeli Atijas zdravstveno stanje je ozbiljno ugroženo jer joj je zbog stresa buknuo hašimoto, bolest tiroidne žlezde.

- Anabela se posle "Zadruge" osećala loše, malaksalo, smetale su joj gužve, buka i zato je otišla u Hrvatsku na more, ali to se nije stabilizovalo i ona i dalje ima ozbiljne probleme. Hašimoto je ozbiljna dijagozna, to je autoimuno zapaljenje štitne žlezde, ni najmanje naivna bolest, može biti i životno ugrožavajuća - priča za "Svet" Anabelina prijateljica i nastavlja:

- Nažalost, ovo nije prvi put, bolest se sada samo aktivarala. To ne može da se izleči, ali može da se drži pod kontrolom. Ona ima terapiju, a preporučeno joj je da jede više ribe, pogotovo lososa, skuše i sardine, bogate omega 3 masnim kiselinama, koje uravnotežuju hormone i smanjuju upale. Pored toga treba u ishranu da ubaci što više kokosa i razne semenke, ali osnovno je da se ne nervira - kaže prijateljica i dodaje:

- Luni je mnogo žao zbog toga, a mlađoj ćerki Nini, koja je imala 90 hiljada pratilaca na Instagramu i mogla lepo da zaradi od reklama, hakovan je profil. Hteli su da ga otkupe, ali nisu se dogovorili. Ma samo problemi - završava Anabelina drugarica.

Izvor: Svet-scandal.rs
Foto: anabelci/Instagram

anabela atijasbolesthašimotostresZadrugazdravlje