MUVAO JE PREKO DRUŠTVENIH MREŽA: Marko Janjušević Janjuš slao fotografije svog polnog organa Ljupki Stević?!

Ljupka Stević nakon skandaloznog raskida i demoliranja automobila bivšeg ljubavnika gostovala je u Zadruzi na žurki, gde je dovela atmosferu do usijanja.

Svi zadrugari su bili oduševljeni njenim dolaskom osim Marka Janjuševića Janjuša, koji je burno reagovao rečima: "Ku*vetina, švalerka, ljubavnica... Je*e se sa oženjenim muškarcima".

Sada je otkriveno zašto je Janjuš, koji je suprugu Enu varao sa Majom Marinović, izrekao ovakve reči kada je ugledao u Zadruzi. On je navodno muvao Ljupku nakon njenog raskida sa dečkom.

- Slao joj je poruke putem društvenih mreža. Najpre su to bile poruke podrške u kojima ju je nazivao legendom, a onda je krenuo sa muvanjem i slanjem eksplicitnih fotografija. Poslao joj je sliku svog penisa u erekciji i napisao šta bi joj sve radio. Istakao je da joj ne trebaju oženjeni muškarci, već neko kao on, koji ne samo da je mlađi od generala, već je i zvanično slobodan, jer se nedavno razveo - rekao je izvor.

Isti izvor je dodao i da mu je Ljupka prvobitno odgovarala na poruke, jer je mislila da su drugarske, ali je nakon slika polnog organa odlepila i blokirala ga.

Pevačica je potvrdila da je dobijala poruke od Janjuša i da joj je pisao da je legenda, ali nije želela da ulazi u detalje.

Izvor: Mondo.rs/Alo!
Foto: ljupkastevic/Instagram

Ena Janjuševićgolišave fotkeljupka stevićmaja marinkovicmarko janjusevic janjusmuvanjepevačicapolni organzadruga 4