OVO JE BOLEST: Jovana Ljubisavljević gušila se u suzama zbog rasprave sa Vladimirom Tomovićem (VIDEO)

Vladimir Tomović dobio je priliku da prokomentariše haos koji se odigrao zbog Jovane Ljubisavljević i njenog pravdanja njemu u hotelu "Zadruga".

- Šta god da kažem, pogrešno se shvati, šta god da joj kažem, ni ćutanje ne valja, ni kada štitim ne valja, ni kada je ne štitim - rekao je Tomović.

- Ja sam uzela tri (pisma), a on je bacio svoja dva, on je jedini pisao pisma - rekla je Jovana, pa je Tomović rekao šta je pisalo u pismima:

- Primetio sam da nestaju pisma, to su bile tri cedulje, koje je ona sklonila, da ih ona nije pomenula, ja nikada ne bih rekao. Glupost, kao što su bila i ta, većina je bilo da je nasmejem, ni na jedno pismo mi nije odgovorila. Ivana je dobra devojka, ja o njoj ne mislim ništa loše, evidentno je bilo da je Anđelo sa Minom imao mnogo manje, nego sa Tarom one noći. Ivana je posle Mine, ja sam rekao nešto na šta nemam prava, to su neke moje manipulacije - rekao je Tomović.

- Da si napravio to sada da treba da skočim da te branim sada, u smislu da ne treba da komentarišeš to sa kime se ja družim. Ja sam mu rekla da on nije normalan šta on gleda, šta priča. To jeste moje greška, ne pravdam, nego objašnjavam - odbrusila je Jovana.

- Sve je očigledno, ja dok nisam videla klipove, mogla sam samo da zaključim da apsolutno razumem zašto su se gledaoci okomili na ovu devojku. Ona je kazala i pokazala, njoj je stalo do Vladimira i do njegovog mišljenja, to se vidi na klipovima i da on nema loše mišljenje o njoj. On je u jednom trenutku pitao da li se to Luki pravda, ona je njemu rekla da se njemu pravda! Njoj svest ne dozvoljava da prizna - rekla je Miljana Kulić.

Kada je Jovana videla svoje suze koje je prolila Ivani Marinković na ramenu, ona je ponovo briznula u plač.

Međutim, kada je videla kako joj Tomović zamera druženje sa Ivanom, promenila je izraz lica i počela je da pljuje po njemu.

- Ovo je bolest, bolest - pričala je Jovana.

Tomović je takođe bio na ivici suza.

- Meni je teško samo zbog Luke, jer sam videla kako sve to izgleda. Ja sam pričala o dečku: "Ja biram tebe, ti si moje ogledalo", to sam pričala o Luki. Meni on veruje, nema potrebe da me stavlja pod stakleno zvono, naša veza je čvrsta - pričala je Jovana.

Marko Đedović je podsetio Jovanu da ju je dečko otpratio sa Instagrama, ističući da je uradila mnogo goru stvar, a onda je ona imala još veći nalet suza.

- Mislim da se Jovana pogubila, ne znam da li joj se sviđa Vladimir, mislim da bi bilo fer prema Jovani da budemo blagi prema njoj - rekao je Vuk Mob.

- Ništa, mislim da smo sada došli do situacije kada je ona shvatila da je otišlo predaleko i da se sve vidi i da ovde ne može sve da se sakrije i da je deo jedne igre, te je povređena sa više strana. Ona ima emotivnu krizu, jer je razdvojena od dečka. Ona je mislila da se to neće videti, ni primetiti. Da pričam sa nekim šest sati, za kim nemam interesovanja, meni bi to bilo dosadno - rekla je Milica Kemez.

- Njena greška je što je mislila da se to neće videti. Ona je osećala da nešto nije u redu, ali informacija o Instagramu je njoj rekla da se napolju vidi onako kako i mi vidimo, da nešto nije u redu u tom odnosu. Ja sam sa nekim pričala da je njoj Luka prvi momak, gde sam ja mislila da ima 25. godina, ja sam baš pitala, ima neke godine, ali neko mi je rekao to. Ja sam povezala da možda ne zna kako da se ponaša, da li je ovo prvi rijaliti, da li znamo kako nešto izlazi napolje ili ne znamo, nemoj da brineš - rekla je Sandra Rešić.

- Ona je ušla u ozbiljnu mašinu jednog opasnog manipulatora, ona je tu pala, na tom testu i sada izgleda tako. Bombardujemo je i pravimo od miša slona, samo je ona dala taj, eto... Sama se zavozala - rekao je Kristijan Golubović.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Jovana Ljubisavljevićkristijan golubovićMilica Kemezsandra rešićvladimir tomovićZadrugazadruga 4