PRONAŠLI SU UTEHU JEDNO U DRUGOM: Smuvali se Maja Marinković i Mensur Ajdarpašić? (VIDEO)

Gostujući u emisiji "Pitam za druga" na RED televiziji kod Kendija i Pande, Mensur Ajdarpašić je priznao da će ove večeri, nakon snimanja, otići u izlazak sa bivšom zadrugarkom, ali nije imenovao sa kojom niti je želeo to da uradi. Ono što je zanimljivo jeste to što je, u trenutku kada je pričao o njoj, on potpuno pocrveneo. I sada je istina isplivala na videlo!

Naime, Mensur je izašao u provod ni manje ni više nego sa Majom Marinković! Kako mediji prenose, njih dvoje su se dobro provodili i postali su veoma bliski, a čak su na kraju večeri završili kod nje u stanu!

Podsetimo, Maja je iznajmila stan u jednom beogradskom naselju nakon "Zadruge 3", govoreći da je to uradila kako bi se odvojila od oca Takija i da može da bude slobodna da joj dolazi ko želi, međutim, svi su znali da je ovo bilo Janjuševo i njeno ljubavno gnezdo, što su oni negirali, a tek pre nekoliko dana priznali da je to zaista bilo tačno.

Izvor: Pink.rs
Foto: majaamarinkovic/Instagram

"Pitam za druga"gostovanje u emisijimaja marinkovicmarko janjusevic janjusMensur AjdarpašićMina Vrbaškinoćni provodsmuvali se