ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ ISKRENO O CECINOM HAPŠENJU: Teško sam to podnela, jer sam jako vezana za mamu

Anastasija Ražnatović prvi put je progovorila govorila o tome kako se osećala povodom hapšenja majke Svetlane Cece Ražnatović u akciji Sablja, koja je usledila posle ubistva premijera Zorana Đinđića.

Mlada pevačica pričala je sa knedlom u grlu, a istakla je i da je tada imala svega pet godina i da ni ona ni njen brat Veljko nisu znali šta se dešava.

Anastasija je otkrila i da je njima rečeno da Ceca ide na poslovni put u Ameriku, a čule su se za njen rođendan kada je pevačica plakala na telefonu.

- Kada je mama imala one probleme, to sam izuzetno teško podnela, jer sam jako vezana za mamu. Trenutak kada su mamu odveli... Imala sam tada pet godina, bila sam baš mala. Veljko i ja nismo znali šta se dešava, nisu nam pričali. Sećam se samo scene za moj peti rođendan, bili smo u Žitorađi kod bake i deke, a nama je rekla da je u Americi na poslovnom putu. Zvala sam je i ona je jecala preko telefona. Pitala sam je: "Što plačeš, treba da budeš srećna, rođendan mi je", a ona kaže: "Ne plačem, ne plačem." Ja kažem: "Pa dobro, mama, ako si ti u Americi, što tetka ne može da dođe? Što ste me obe ostavile?" Rekla je: "Pa ne možemo, zajedno smo tamo, imamo posla, ne možemo da se vratimo. Tu su baka i deka." Nismo mi znali sigurno dve godine nakon toga šta se desilo - rekla je Anastasija.

- Nismo imali svest da razumemo ono što su nam pričali, niti je detetu od pet godina to moglo biti objašnjeno kako valja - prisetila se ona.

Mlada pevačica je u nastavku otkrila i kako je reagovala kada im je rečeno šta se zapravo događalo sa Cecom.

- Uopšte je nisam osuđivala, prosto ona je neko ko je meni sve na svetu. Samo sam bila tužna što je morala da prođe kroz tako nešto. To je za nju sigurno bilo traumatično i teško. Bila je odvojena od svoje male dece... Nisam želela da prolazi kroz tako nešto - rekla je.

Izvor: Mondo.rs
Foto: cecaraznatovic/Instagram

akcija sabljaanastasija ražnatovićceca raznatovichapšenjetop_sliderubistvo premijerazoran đinđić