JESAM PSIHOPATA, OBOLELA SAM: Sanja Stanković optužila Matoru za uhođenje, Tomićeva žestoko odgovorila na prozivku! (VIDEO)

Veliki šef poslao je zadrugarima pismo u kojem ih je obavestio da počinje suđenje Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore, a sudija na ovom slučuju je Miljana Kulić.

- Ušla sam ovde, nisam se pozdravila sa Jovanom, priznala sam da mi se dopada Fran, on je prvi priznao da mu se dopadam. Ona je išla od čoveka do čoveka i pričala svoju verziju priče da bi okrenula ljude protiv mene. Sinoć se ponašala kao psihopata, i pre toga, svašta mi je rekla. Rekla mi je da sam se j*bavala u januaru, da sam klošarka, svašta smo rekle jedna drugoj. Bilo je ružno i sa moje i sa njene strane, što se tiče Jovane i te svađe, ona može da laprda u prazno, boli me uvo da se sa njom raspravljam, ovde sam došla zbog sebe. Monika me molila da je ne uplićem u priču, ali kad sam ja mogla da gledam napolju, može i ona ovde. Ne volim Matoru više. Neke stvari sam rekla iz inata, njoj sam objasnila u garderoberu da više ne radim iz inata, da ne želim da se pomirimo. Ona šalje svoje prijatelje u izvidnicu da me nadgledaju, mislim da joj nisu prijatelji, jer njoj je gore - rekla je Sanja.

- I ja sam danas primetila da danas gleda u Anđela i Sanju - dodala je sudija Miljana Kulić.

- Jesam psihopata, obolela sam, nemam razuma, moje ponašanje je užasno. Zabolelo me što mi nije pružila ruku, namerno sam je u svađi vređala. Ljubomorna sam bila na neke stvari, druženje sa nekim ljudima, bila sam ljubomorna. Ne želim da se više ponižavam, shvatila sam da me volela kao čoveka i kao partnera. Trebalo je da razjasnimo to, ne onako, bila sam odvrtana. Fran ne treba da oseća pritisak - govorila je Matora.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

andjelo rankovicJovana Tomić Matoramiljana kulićsanja stankovićsudjenjezadruga 4