MAMA ĆE MORATI DA PROGUTA SVOJ PONOS: Luna Đogani molila Anabelu da se pomiri sa Markom nakon saznanja da je trudna!

Luna Đogani iznenadila je svoje fanove kada je obelodanila da će ona i njen izabranik Marko Miljković postati roditelji sledeće godine.

Ipak, i pored srećnih vesti, bivša zadrugarka nezadovoljna je zbog lošeg odnosa njene mame Anabele Atijas, s kojom se pomirila, i verenika, zbog čega joj je tražila da ga prihvati i da zakopaju ratne sekire.

Majka i ćerka nisu bile u dobrim odnosima sve do pre nekoliko dana, kada su jedna drugoj pružile ruku pomirenja. Upravo je Anabela među prvima saznala da će njena naslednica postati mama, a ona baka, zbog čega je cela porodica neizmerno srećna. Ipak, ono što i dalje tišti Lunu jeste to što Atijasova ne razgovara s Markom. Njih dvoje su imali dosta svađa tokom prošle "Zadruge", a dolazilo je i do fizičkog okršaja.

Međutim, pošto će Marko sada i zvanično postati deo familije Đogani, s obzirom na to da se verio s Lunom, a posebno ako se uzme u obzir to da će uskoro dobiti i prvo dete s njom, svima je stalo da se izglade odnosi. Izvor blizak budućoj mami kaže da je Luna konačno srećna, te da su joj se ispunile neke od najvećih želja, ali da ima još jednu - da članovi njene porodice funkcionišu i komuniciraju međusobno. Njoj je posebno stalo, tvrdi izvor, da se Anabela i Marko izmire, da razgovaraju i budu u dobrim odnosima.

Zbog toga je Luna razgovarala s Anabelom i rekla joj da joj to najteže pada u ovoj situaciji, te da će, kako meseci budu prolazili, biti sve teže. Molila ju je da oprosti Marku sve loše stvari, da zaborave na svađe, ružne reči, međutim, neće to ići baš tako lako. Anabela je rekla da će dati sve od sebe da bude korektna, ali da joj treba vremena da se to reši. Međutim, znajući koliko je slaba na mezimicu, svi su uvereni da će Atijasova progutati i svoj ponos i sve zarad njenog dobra.

Inače, Đoganijeva je, prema rečima izvora, sličan razgovor vodila i sa svojim verenikom, koji joj je rekao isto što i Anabela, da treba da prođe neko vreme.

Ono što Đoganijevu dodatno muči, ali što lakše podnosi, jeste i to što ni njeni roditelji nisu u dobrim odnosima i ne razgovaraju. Smatra da njih dvoje ne mogu da funkcionišu i da su se zato razveli, pa je možda i najbolje da budu na distanci.

Izvor: Kurir.rs
Foto: luna_djogani/Instagram

anabela atijasbivši zadrugariluna đoganiMarko Miljkovićpomirenjetop_slidertrudna pevačicazadruga 3žestoke svađe u rijalitiju