UBEDLJIVA POBEDA VLADIMIRA TOMOVIĆA: Žana Đorđević izbačena iz "Zadruge" (VIDEO)

Nakon što je voditelj Darko Tanasijević obavio intervjue sa zadrugarima, voditeljka Dušica Jakovljević najavila je profil nominovanih duelista, Žane Đorđević i Vladimira Tomovića.

Nakon toga Darko je ponovo ušao u "Zadrugu" i otišao do sobe za izolaciju, kako bi zajedno sa Žanom i Vladimirom otišao do sale za fizičko u novom delu imanje, gde će se održati duel. Vladimir je na putu do sale govorio da ljudi u "Zadruzi" ne zaslužuju njegovu dobru stranu. Kada su došli do sale, Darko je objasnio zadrugarima u kakvoj će igri učestvovati Žana i Tomović.

Oni su na startnim pozicijama imali tri glavice kupusa, a do znaka za kraj igre, morali su da četvoronoške da otkotrljaju glavicu kupusa do kraja. Njima se nije svidela ova igra, a čak su razmišljali da je ne igraju, ali su se ipak odlučili da će učestvovati.

Oni su se spustili na pod i počeli da kotrljaju glavice kupusa, a zadrugari su ih bodrili. Vladimir je uspeo da prvi dogura jednu glavicu do cilja.

Dušica je potom pročitala rezultate Darku. Nakon dupliranja, 93% glasova publike osvojio je Tomović, dok je Žana sa 7% glasova publike morala da napusti "Zadrugu".

Ona se pozdravila sa zadrugarima i zaputila ka studiju, gde su je sačekali Dušica i njeni prijatelji.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Darko Tanasijevićizbačena iz Zadrugeizbacivanjevladimir tomovićzadruga 4Žana Đorđević