MINA VRBAŠKI JE ISPALA VEĆI FRAJER OD NATAŠE RADAN: Šako Polumenta progovorio o aferama sa zadrugarkama

Popularni pevač Šako Polumenta dovođen je u vezu sa aktuelnim zadrugarkama Minom Vrbaški Natašom Radan. Mina mu se javno izvinila za sve izrečeno, o čemu je Šako posvedočio u emisiji "Premijera".

- Ta devojka koja je meni napravila problem se javno izvinila putem televizije, putem portala, putem mreža, onda ne mogu da je proklinjem, ne mogu da kažem ništa loše. Uradila je nešto loše, ali nema veze, mlade godine to njoj dozvoljavaju - izjavio je Šako.

Za razliku od Mine, Šako nije imao lepe reči za Natašu Radan, sa kojom je, navodno, takođe imao ljubavnu aferu.

- Ona (Mina) ispade mnogo drugačija, mnogo veći frajer od te Nataše. Ja ne mogu da verujem, ako smo se upoznali, ako smo seli i popili piće, ona iznosi poruke, što da krijem ja, što da kažem da nisam, kad jesam - istakao je Polumenta.

Zatim je dodao da njegovoj porodici nije bilo lako kada su se pojavile sve ove priče, ali da su vremenom tome prestali da daju na značaju.

- Ispočetka je to iritiralo moju porodicu, ali na kraju kada stanete u svom domu ispred ogledala svoje sobe ona zna ko je i šta je, ta moja supruga ili moja deca - naveo je pevač.

Izvor: Pink.rs
Foto: sakopolumenta/Instagram

Mina VrbaškiNataša Radanpevačšako polumentazadruga 4zadrugarke