Ana Bekuta nastupila u Sava centru

U društvu brojnih kolega i drugih javnih ličnosti, Ana Bekuta je u punoj dvorani Sava centra održala prvi beogradski solistički koncert nako višedecenijske karijere.

Posle 25 godina uspeha na domaćoj estradi, Ana Bekuta je konačno odlučila da ovaj jubilej proslavi na solističkom koncertu u Beogradu. Već od prvih taktova pesme "Crven konac", Bekuta u elegantnoj crvenoj haljini je podigla publiku na noge.

A u publici sve same zvezde iz njenog muzičkog žanra: Mira Škorić, Žika i Dajana Jakšić, Cakana, Snežana Đurišić, Zorica Brunclik, Kemiš, Lepa Brena, Marta Savić, Topalko...
Koncert nije propustio ni političar Velimir Ilić, kao i niz drugih poštovalaca njene muzike.

U pratnji orkestra Ace Sofronijevića, Bekuta je otpevala čak 34 pesme i 5 pesama na bis, a na repertoaru su bili i klasici: "Veseljak", "Bekrija", "Kralj ponoći", "Zlatiborske zore", kao i hitovi sa poslednjeg albuma "Blago meni".

Da kolege podržavaju Bekutin dosadašnji rad dokazali su kako iz publike, tako i sa bine. Tako su sa njom zapevali Aco Pejović, Keba i Željko Joksimović, koji je čak i zasvirao na harmonici.

Slavlje je nakon Sava centra, nastavljeno u restoranu "Jezero", gde se Bekuta do jutra veselila sa kolegama i prijateljima.