NAŠLA SAM SVOJ MIR: Stanija Dobrojević otkrila sve o odnosu sa Kristijanom Golubovićem i Vladimirom Tomovićem!

Bivša zadrugarka Stanija Dobrojević dala je ekskluzivni intervju za današnje izdanje emisije "Premijera - Vikend specijal".

Stanija je pričala o svom životu u Americi, bivšem vereniku koji je poreklom iz Rusije, ali i o Kristijanu Goluboviću i Vladimiru Tomoviću.

- Dobro sam... Putovala sam, najkritičnije je bilo na početku kad sam nalazila načine da dođem i da vidim porodicu. U Americi je situacija kritičnija nego kod nas. U Njujorku sve uvek vrvi, a sad je mrtvo, malo je mrtvo, vlada banda. Sad šopingujem onlajn. Sedim kući, poručujem. A okean je tu, to je moj raj, tu mi je kuća, dvorište, knjige... Nekome je krenulo na dole, a nekome nabolje. Ovo što ja radim je povezano sa onlajn prodavnicama, tako da će tek da zaživi tokom korone. U Srbiji od toga može da se živi, a u Americi ne - rekla je Stanija a onda otkrila detalje o svom bivšem vereniku:

- Nikad nisam imala dečka Amerikanca, imala sam verenika Rusa. On je sad veren, radi, ostali smo prijatelji, u super smo odnosima. Ja sad shvatam da je sve što je bilo trebalo tako da bude. On se bavi suplementima, radimo u istoj firmi, sarađujemo, njegova žena se ne ljuti jer smo prijatelji.

Stanija je istakla da razmišlja o udaji i prinovi, ali da će tada potpuno promeniti svoj život.

- Razmišljam da li da se udam tajno. Kad budem majka to će biti novo poglavlje, ništa neće biti kao sada. Menja se način života, sve. Kad se desila korona ja sam shvatila da želim da imam bazu ovde blizu porodice, a volim i Ameriku, volim okean. Našla sam svoj mir, nisam javna ličnost, kad mi neko priđe, kad se nekom dopadnem to je zbog mene, a ne kao ovde zato što sam Stanija - istakla je ona, a potom otkrila zašto je odustala od pevačke karijere:

- Pevanje nije za mene, to sam shvatila, volela sam onaj kreativni deo dok se stvara muzika, ali kad su krenuli nastupi, da treba da vrckam svaki vikend ljudima, ne, ne... Ja živim od reklame, ja sam zaštitno lice mnogih firmi, u Srbiji od toga može lepo da se živi.

Dobrojevićeva je ispričala kako je prošlo njeno součavanje sa bivšim prijateljem Kristijanom Golubovićem na sudu.

- Trebalo je da imam iskaz, u vezi sa Kristijanom, imala sam pretnje smrću, više nije bio rijaliti u pitanju, nego moj život. Najteže je mojoj porodici, oni to teško preživljavaju, te bljuvotine koje gledaju, ja se ne bavim time što mi pripisuju. Mi smo bili bliski i prijatelji na "Farmi 6", ali kad su se ugasile kamere ja sam shvatila da je glumac i da mi traži novac. Nisam htela to da prijavim policiji, ja sam mu dala pola nagrade, da bih kupila svoj mir - istakla je Stanija i dodala:

- Svega je bilo, ne bih to komentarisala. Moj krajnji cilj je moj mir. Ja se krećem ulicama slobodno. Videla sam ga samo kad je prolazio. Osećala sam jezu, nisam znala kako da se branim od tog čoveka. Izašao je iz zatvora, zvao, pisao, ja sam ga iskulirala, onda je on počeo da me pljuje po novinama, videli smo se u "Magazinu In" rekao je da smo dobri. Onda je počeo da me naziva svakakvim imenima, uvrede i klevete. Nisam u kontaktu sa njegovom ženom. Nisam htela da mu diram porodicu, već samo njega.

Stanija je prokomentarisala i svog bivšeg dečka, a aktuelnog zadrugara Vladimira Tomovića.

- To se ružno završilo i okej sam sa tim. Zvao me je i pisao mi pre ulaska u rijaliti. Hteo je da napravi dogovor verovatno. Ali ja nikad nisam ulazila sa dogovorima. Oni koji ulaze da prave spletke to su novi igrači. Nisam htela da razgovaram sa njim da me ne izmanipuliše. Sumnjam da je bio zaljubljen u mene. Ja sam verovala u to, ali sad vidim da on ne ume da voli. Ne mislim da ne ume sa ženama, ima energiju, priču, ali ne ume da voli, on ženu ne ume da voli, mene nije znao da voli. Ja sam odmah zavolela što je imao taj šmek, što je inteligentan, ali od toga nema ništa, sve što gledam ništa od toga nije ostalo - rekla je Stanija i dodala:

- Sa svim bivšim momcima sam ostala u dobrim odnosima, ostalo je poštovanje. Svašta se nešto izdešavalo po našem izlasku, što bi se mi čuli tajno. Tako isto i Kristijanu, pokušao je, srešćemo se opet pred kamerama, ništa nije bilo tajno, pa tako neka se i razreši... Rekla sam da je moj krajnji cilj mir, žao mi je što se ovo izdešavalo. Ne želim nekog da oteram u zatvor, ali nisam imala čime više da se branim. Ne znam kako će izgledati naš susret, ja ne umem da mrzim, uvek sam za rešenje i mir, dala sam mu i novac, a sad posle pet godina, gde je moj mir. Ne bih volela da me neko opet izmanipuliše - navela je Dobrojevićeva u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Izvor: Pink.rs
Foto: stanijadobrojevic/Instagram

amerikakarijerakristijan golubovićstanija dobrojevićvladimir tomović