MAJA MARINKOVIĆ ISKRENO O VEZI SA MARKOM JANJUŠEVIĆEM: On u meni izaziva jedno veliko gađenje!

Maja Marinković je dala intervju pred ulazak u četvrtu sezonu "Zadruge", a tom prilikom je otkrila sve detalje o odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem, kao i šta sve možemo očekivati od nje u rijalitiju.

Maja je na samom početku razgovora otkrila kako je njen otac Taki reagovao kada je saznao da je bila sa Janjušem u tajnoj vezi iako se on sa tim nije slagao.

- Istina je da smo bili zajedno sve vreme, tokom celog leta posle "Zadruge", ja sam njega zaista volela. Taki nije znao da smo Janjuš i ja zajedno, kad god me je pitao da li je to istina ja sam negirala, nikad nisam potvrdila tu priču. Nikada nije bio za tu vezu, s obzirom da je on oženjen i pratio je njegovo ponašanje prema meni u "Zadruzi" i shvatio je da taj čovek nije za mene, kao što ja nisam za njega. Kada je saznao bio je šokiran i nimalo mu nije bilo prijatno, bio je jako ljut na mene zato što sam krila i lagala - rekla je Maja i otkrila da je u tom periodu živela sa Janjušem.

- Iznajmila sam stan da bih se viđala sa njim. Bukvalno smo živeli zajedno. Provodili smo vreme zajedno, svaku noć, svaki dan. On je zvanično živeo kod svog druga u jednom etno selu u apartmanu, ali je često bio kod mene - rekla je Maja, a onda je otkrila gde je za to vreme bila mala Kruna, Janjuševa ćerka.

- On se viđao sa svojoj ćerkom uredno, ali se desilo da nas je pratio paparaco i videli zajedno nakon čega je njegova bivša supruga zabranjivala, pretila i ucenjivala detetom preko poruka, što sam i pokazala javno u emisiji. Kada mu je majka došla iz Prijepolja nije mu dozvolila da vidi dete, na kraju ju je jedva dovela, što mislim da je jako ružno i zakonski kažnjivo, niko nikom ne može da zabrani da viđa svoje dete - priznala je Marinkovićeva i dodala:

Nikada nisam upoznala Krunu, niti sam upućena da li ona zna za celu našu situaciju, nikada nisam zalazila u taj odnos - rekla je ona, a onda je otkrila kada su krenuli prvi problemi sa Janjušem.

Prvi problemi su se pojavili nakon "Zadruge", kada smo se posvađali u jednom kafiću nakon čega smo otišli kod mene u stan. Pokušavao je da ispegla situaciju sa ženom, jednostavno da sedi na dve stolice, a sa mnom tajno da se viđa. Pričao je da me voli, ali da ne želi da se zbog njegove ćerke to zna. Na to nisam htela da pristanem, posle te svađe sam pozvala Enu, što je moja greška, ta žena ništa nije kriva niti sam ja imala potrebu da je zovem, ali isto tako moram da demantujem sve stvari koje je on govorio, da sam naručivala groktanje na telefon i inostrane pozive, to je apsolutna laž. Jednom sam je pozvala posle "Zadruge" i tada sam shvatila da oni tako funkcionišu godinama, a i verovatno je to sve neki dogovor čim se neko razvodi dva dana nakon ulaska u rijaliti i pokušava da izazove medijsku pažnju - rekla je Maja i otkrila koji je to najgori momenat koji će pamtiti iz njihove veze.

- Oboje smo dosta ljubomorni, dešavalo se sve zbog ljubomore. Nisam ni ja njemu ostala dužna, ali ne može da se poredi on muškarac koji ima dva metra i ja koja imam 50 kilograma, smešno je i pričati na tu temu - rekla je Maja koja nam je otkrila koliko je puta Janjuš na nju nasrnuo:

- Često smo se svađali, ali više puta se to dešavalo. Udario me je dosta puta i ja sam njega, ali kada sam rekla da ću ga prijaviti policiji, onda je počeo da me vuče za uši - rekla je Maja i otkrila šta očekuje kada se susretne sa Janjušem u Beloj kući:

- On je mene jako razočarao, ne volim izdajice, a on je mene jako izdao. Ne želim da imam komunikaciju sa njim niti ću mu pružiti ruku, on je za mene jedna velika greška i ne želim da se vraćam na te stvari, a čak sam razmišljala i o porodici sa njim. Pokušaću da ispravim neke greške koje sam napravila iz ljubavi. Posle svega on u meni izaziva jedno veliko gađenje i ništa više od toga - priznala je Marinkovićeva i dodala:

- On je mene toliko ponizio kao devojku, prvenstveno što me je izdao, najgore je izdati nekoga, sa kim živiš, provodiš dane, budiš se, to nije ljudski i ne želim da se vraćam na to. Ne mogu da kažem da ja možda njemu sutra neću dati šećer ili kafu ako mu bude trebalo, kao i svakom drugom, ali imati neku komunikaciju sa njim, apsolutno ne, taj čovek to ne zaslužuje - istakla je Maja.

Rijaliti zvezda priznala je i to da je ona finansirala njihovu celu vezu, da Janjušević nije davao ni dinara.

Finansirala sam našu vezu, plaćala sam taksi, hranu... Nikad kao muškarac nije uhvatio za novčanik da plati ručak. Dva puta mi je doneo neke bisere, iste one što je Zola doneo Miljani, verovatno su dobili od istog gospodina, sigurno se sažalio pa im je poklonio, čisto da imaju šta da daju svojim devojkama. Apsolutno sam ja ta koja je bila muškarac u tom našem odnosu, toliko o njemu gde je on svoje pare "prokockao". Pričao mi je da ga jure kamatari i da je u dugu oko 15.000 evra, videla sam poruke da je zaista dužan, ne izlazi iz kladiocine do tri ujutru.

Maja nam je otkrila i ko joj se najmanje dopada u "Zadruzi", a ko najviše:

- Fran mi je bio simpatičan sa Paulom, bio mi je kao neka bebica. Međutim, posle svega ovoga što se izdešavalo mislim da igraju igru, ali uveriću se kada budem ušla kako stoje stvari. Nije ispao fer prema Sanji, ali svako bira kako će da igra. Moram da pohvalim misicu Jovanu. Deluje mi kao normalna devojka, ne petlja se nigde, ona mi je simpatična - rekla je Maja, a onda je otkrila sa kim nije u dobrim odnosima...

- Nisam sa Aleksandrom, sa Tomovićem, neki komentari mi se nisu dopali, ali dobro, popričaćemo - rekla je Marinkovićeva, a onda je progovorila o plasmanu...

- Ne znam, sve zavisi od mene i mog ponašanja, i od toga kako se budem pokazala, a narod je taj koji odlučuje, pa ćemo videti. Ne ulazim da tražim ljubav, ulazim da se šalim i budem vesela i pozitivna kao u "Zadruzi 2". Ako se desi, desi se - zaključila je Maja.

Izvor: Informer.rs
Foto: majaamarinkovic/Instagram

iskrenomaja marinkovicmarko janjusevic janjusrijalitiZadruga