NEKA ME UBIJU, NEĆU MU VRATITI PARE: Aca Lukas bez dlake na jeziku o incidentu sa beogradskim biznismenom

Folk zvezdi Aci Lukasu pre nekoliko dana izvršitelji  su pokušali da zaplene imovinu na ime duga koji ima prema biznismenu Dejanu Popoviću Tigru. Lukasu je u jednom trenutku i pozlilo, pa je reagovala Hitna pomoć, nakon čega je usledeo haos.

Pevač je objasio da je "platio 80.000 evra na dug od 40.000", nazvao Popovića "zelenašem", a ovaj mu je poručio da "požuri i plati jer su kamate visoke". Tigar je takođe naveo da mu pevač duguje 130.000 evra.

Sada je Lukas, gostujući u emisiji "Hit Tvit" progovorio o sukobu sa biznismenom i rekao:

- Moj život je transparentan, kockao sam, puno zarađujem... Ja sam baš skoro pričao o zelenaškim pozajmicama, niko nas nije vukao za uši i sami smo prihvatili i kamatu i sve. Ja sam se njim poznavao, uzeo sam 40.000 evra od njega, jer sam kockao i sada mogu da kažem uzeo sam na kamatu. Za 10 meseci sam mu vratio 80.000 evra. Otišli smo u sud, ali smo napisali smo da sam uzeo 80.000 i da ću vratiti taj iznos uz kamatu. Ja sam vratio pare, mi smo čak bili u dobrim odnosima, ali posle dve tri godine su odnosi zahladneli i ja sam iz novina saznao da me tužio za 80.000 evra jer je taj papir ostao kod njega, ja ga nisam uzeo. Doveo čak "svedoka" da kaže da ja nisam vratio pare - rekao je Lukas i dodao da mu je Tigar tom svedoku "verovatno dao 200 evra mita da lažno svedoči" i dodao:

- Ja te pare neću dati jer sam ih već dao! Ceo život sam imao dugove i vraćao, evo nek kažu svi da li ima nekog da mu nisam vratio - njemu neću vratiti pa makar me ubili! Imam svedoke, tražiću ponavljanje procesa i tužiću ga za zelenašenje i reketiranje. Imam puno svedoka i boriću se.

Lukas je ranije Popovića nazvao zelenašem koji je "plaćao klincima 5.000 evra da ga biju bejzbolkama u Zemunu", nakon čega je reagovao bznismen i rekao:

- Radi se o sumi od oko 130.000 evra. Kompletan postupak izvršenja se vodi po zakonu na osnovu pravosnažne sudske presude Višeg suda u Beogradu. Lukas je aktivno učestvovao u tom postupku i iskoristio sva pravna sredstva i žalbe. Tako da je bespredmetno pričati o prirodi i osnovi duga. Mogu samo da ga posavetujem da ne odugovlači sa vraćanjem duga jer su zakonske-sudske kamate na taj iznos velike.

Izvor: Mondo.rs
Foto: aleksandar_vuksanovic_official/Instagram

aca lukasDejan Popović Tigardugovifolk pevačhit tvitzelenaši