PEVAČ HITNO OPERISAN: Marinko Rokvić završio u bolnici, sin Nikola otkrio detalje očevog zdravstvenog stanja

Marinko Rokvić operisan je juče u Kliničkom centru Srbije. Nakon rutinske kontrole lekari su ustanovili da folker mora da ostane u bolnici, pa je u utorak uveče izvršen hirurški zahvat.

Pevač je u bolnicu došao zbog rutinske kontrole, a završio je na operacionom stolu. Prema rečima članova porodice Rokvić, folker je dobro podneo intervenciju i postoperativni tok, kako novinari saznaju, teče kako je planirano. Zbog pandemije virusa korona i bezbednosnih razloga, supruga Slavica, sinovi Nikola i Marko sprečeni su da obiđu muža i oca, ali su upućeni u njegovo trenutno zdravstveno stanje. Vest je za medije potvrdio pevačev mlađi naslednik Nikola.

- Istina je da je tata juče operisan. Dobro se oseća i nadamo se da će sve biti u najboljem redu - rekao je Nikola za Kurir.

Kako novinari saznaju, Marinko je prethodnih dana bio veoma aktivan i ništa nije ukazivalo na to da mora pod nož. Inače, Rokvić se poslednjih meseci povukao s muzičke scene i maksimalno posvetio porodici, a naročito unucima, s kojima je provodio najviše vremena. On nije prihvatao tezge, već se pridržavao svih preporučenih mera koji je krizni štab doneo. Želeo je da sačeka da se situacija s pandemijom smiri, pa da nastavi sa radom.

Izvor: Kurir.rs
Foto: marinkorokvicofficial/Instagram

bolnicamarinko rokvićnikola rokvicoperacijaoperisanzdravstveno stanje