CIPELE NISU SAMO ODRAZ STILA: Šta izbor obuće otkriva o ženi?

Cipele su odraz stila i ekstravagancije svake žene, ali otkrivaju mnogo i o karakteru svake osobe iako toga možda nismo svesni.

Obuća je omiljeni modni komad svake žene, posebno uzevši u obzir činjenicu da ona mnogo govori o osobi koja je ponese, tvrde psiholozi. Ovo je posebno značajno ukoliko vidite neku osobu da nekoliko puta za redom nosi isti tip obuće, što znači da joj je to omiljena.

Visoke pete sa otvorenim prstima nose žene koje se ne stide svoje ženstvenosti, vole da se drugi okreću za njima i flertaju na sve strane.

Cipele sa platformom govore da je reč o ženi koja ne voli da se uklapa u masu oko sebe, tačno zna što voli i želi, a karakter joj je čvrst i nepopustljiv.

Salonke će uvek biti na nogama uzdržane, umerene žene kojoj su na prvom mestu u životu red, rad i discplina, bez odstupanja bez obzira na okolnosti.

Kaubojke nose vrlo osetljive, dostojanstvene i hrabre osobe koje mogu imati neprijatno iskren karakter i ne boje da uzvrate udarce jednakom snagom kojom ih primaju.

Baletanke su obuća sanjara, večnih djevojčica čija mašta ne prestaje nikad da konstruiše neki divan svet oko njih.

Patike su znak opuštenih, ležernih žena koje ne brinu ni najmanje što će okolina misliti o njima, a jedino ih zanimaju njihove želje.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

baletankecipelekarakterkaubojkeobućapatikesalonke