VEZU SA LUKOM KRILA SAM I OD MAJKE: Sofija Milošević iskreno o vereniku, majčinstvu i osudama javnosti

Manekenka Sofija Milošević gostovala je u jutarnjem programu na Prvoj televiziji prvi put nakon porođaja gde je govorila o vezi sa Lukom Jovićem, ali i prozivkama na račun njenog izgleda.

- Mnogo ljudi me pitaju za kilažu, ali mislim da je genetika u pitanju. Znam da govore kako se fotošopiram, ali eto čudo je stvarno da sam tako brzo izgubila na kilaži, da li je samo genetika, ne znam, ali isto ima i napornih treninga i ishrana pa je sve zajedno - istakla je Sofija.

Naime, Sofija je otkrila i zbog čega su ona i Luka, njen verenik sa kojim je nedavno i dobila sina Alekseja, dugo krili vezu.

- Krili smo koliko god smo mogli jer je njegova situacija sa bivšom devojkom bila komplikovana, a već su počeli napisi da ja razbijam tuđe brakove, što uopšte nije bilo tačno jer njih dvoje tada nisu bili zajedno.

- Ja sam krila i od mame. Ona me zvala da me pita za to što se piše, nije čak ni ona znala. Malo je nezahvano bilo sve objašnjavati jer je on imao sina Davida koji je tada imao četiri meseca i kako da objasnim svima njegovu situaciju sa bivšom devojkom.

Sofija i Luka su se verili, a zbog cele situacije sa koronavirusom gala slavlje planiraju kada se sve vrati u normalu.

- Mi smo već trebali da se uzmemo, ali ne želim ništa na brzinu zbog korone. Kada se situacija reši da makar kumovi mogu da nam dođu biće evo makar pred matičarem. Jedan kum je i Americi, a drugi ima koronu.

Miloševićeva je otkrila i da ona i Luka nisu dali basnoslovne cifre za njen porođaj.

- Iskreno to mi je toliko skandalozno da čitam o tim ciframa. Dobila sam zdravstveno osiguranje preko Lukinog kluba, ništa nismo platili dobili smo samo patronažnu sestru. Nismo neko ko se razbacuje u današnje vreme.

Izvor: Blic.rs
Foto: lukajovic/Instagram

Aleksej JovićLuka Jovićporodjajsofija miloševićtop_slidervenčanjeveridba