Žurka u Posejdonu

Kada se na nekoj žurci najave takva imena kao što su: Peter Hook, Ladytron, Anjali, High Contrast i Darkwood Dub, a ne dođe gotovo niko od navedenih, ostaje nam da konstatujemo veliki promašaj organizatora. To je bilans subotnje žurke u "Poseydonu", koja se, na kraju, ipak održala.
Iznenađuje nas postupak organizatora zato što se nije oglasio pre same žurke da ukaže na krupne promene koje su se u međuvremenu dogodile u samom lineup-u. Sve je ostavljeno za "minut do dvanaest", zato što su posetioci tek po ulasku shvatili da će ostati uskraćeni za gotovo sve muzičare koji su bili najavljeni. Nezadovoljstvo je, potpuno opravdano, bilo veliko, a klub je napustila većina posetilaca.
Da žurka ne doživi potpuni fijasko pobrinuo se jedini inostrani gost koji je došao te večeri. Bio je to High Contrast. Momak iz Engleske je svoj nastup odradio veoma profesionalno uzimajući u obzir okolnosti u kojima se žurka održala. Pred oko 150 ljudi koji su i pored svega ostali nastupio je i domaći MC Skajvikler, koji je u nekoliko navrata pevao "uzmemo keš i vidimo se posle", na šta je publika odgovarala  velikim odobravanjem.
Na kraju možemo samo reći - bilo i ne ponovilo se.