JARČEVIMA JE BITNA PAŽNJA, DEVICAMA SITNICE: Šta svaki horoskopski znak čini srećnim?

Za srećom svi težimo, svi je želimo i ona nas ispunjava, daje vetar u leđa i osećaj zadovoljstva i spokoja. Ne treba nam puno toga, da bismo bili srećni i ispunjeni , ali ponekad je tako teško dostići ispunjenost i sreća deluje nedostižno.

Iako svi tragamo za njom, svaki horoskopski znak ima neku svoju viziju sreće.

Ovan

Za ovaj znak zodijaka, sreća je postignuće. Da bi bili zadovoljni i ispunjeni, uvek teže za postizanjem ciljeva koje sebi zacrtaju. Ne drži ih mesto, nego cilj i akcija.

Bik

Bik je najsrećniji kada je u romantičnom i maznom raspoloženju. Čulna uživanja su za Bikove neophodnost, a ljubav nije nekakav svetli ideal, nego pažnja, nežnost, poljupci, intima i romantika.

Blizanci

Među gomilom ljudi, Blizanci se osećaju smireno, stabilno i srećno. Kada možete da svakoga šarmirate i ostavite neizbrisiv utisak u razgovoru, vi ste u svom elementu.

Rak

Rak je potpuno srećan kada može da uživa u kvalitetno ispunjenom vremenu sa svojim prijateljima i voljenom osobom. Ljudska toplina, privrženost i izražavanje ljubavi i nežnih osećanja, ispunjavaju srce i dušu svakog Raka.

Lav

Odgovornost i zasluge usrećuju svakog Lava. Ako ima čime da upravlja i rukovodi (pomoćnike u kuhinji, na gradilištu, u istraživanju…) Lav je zauzet, važan i srećan. Ako ne radi ništa i ničim ne upravlja, Lavu je dosadno i gubi energiju.

Devica

Device izuzetno vode računa o sitnicama i to ih čini srećnim. A to su sve one sitnice koje drugima promaknu prilikom analiziranja, ili planiranja. Kada svojom inteligencijom i sposobnošću da vode računa o detaljima olakšavaju drugima i usmeravaju ih, tada su zadovoljne.

Vaga

Harmonija i sklad usrećuju Vagu. Dovoljno je da im dan prođe bez stresa, sukoba, bez remećenja planova, a najbolje – bez i jedne loše vesti. Iako se to retko dešava, Vage su često srećne, jer se stalno trude da stvore i održe harmoniju.

Škorpija

Polje ispunjenja i sreće za Škorpiju su brojna iskustva i bliske osobe sa kojima ih proživljava i deli. Nema površnih zadovoljstava za Škropiju, ona voli da u svemu pronađe smisao i da ga duboko doživi.

Strelac

Strelac je brz i sreću dostiže, hvata i prestiže u trku. Čim ostvari jedan cilj, već postavlja sledeći, jer je samo u tom nizu ispunjenja i izazova srećan.

Jarac

Jarčevima je potrebno poštovanje i pažnja, ne samo jedne osobe, porodice, kruga prijatelja. On voli da ima sledbenike, publiku, navijače, one koji u njemu vide primer ili konkurenciju, kada su sve oči uprte u Jarca, on blista od sreće i zadovoljstva.

Vodolija

Vodolija pronalazi smisao u posvećivanju, bila to jedna osoba, posao, grupa ljudi, hobi, dobrotvorni rad, kada daje drugima, ona daje najbolje od sebe i tada je duboko u duši srećna.

Ribe

Ribama je potreban oslonac i stabilnost koju pruža grupa istomišljenika, onih koji su proživeli slična iskustva ili imaju iste ciljeve, grupa za podršku. Ribe traže razumevanje i podršku kako od porodice tako i od prijatelja, a kada su sigurne da ih imaju, sasvim su zadovoljne.

Izvor: Wannabemagazin
Foto: Ilustracija/Pexels.com

astrohoroskophoroskopski znacisrecazanimljivosti