STIGLE RODE: Milena i Frano Lasić dobili sina

Šezdesetšestogodišnji glumac i muzičar Frano Lasić i njegova 30 godina mlađa supruga, beogradska likovna umetnica Milena Lasić, dobili su svoje prvo zajedničko dete. U srpskoj prestonici Milena je na svet donela dečaka. Lepe vesti potvrdila je i novopečena majka, koja je još uvek sa sinom na oporavku u bolnici.

- Dečak je stigao 29. novembra, ponosni smo i presrećni - otkrila je za Gloria.hr Milena Lasić, koja sa suprugom Franom još uvek veća između dva imena, od kojih će jedno nadenuti mališanu.

Mališan je prvo dete harizmatične umetnice i četvrto dete dubrovačkog šarmera. Kada su saznali da će postati roditelji - bili su van sebe od sreće.

- Skakali smo od sreće, ljubili se i grlili kad smo saznali da ćemo postati roditelji - izjavila je Milena za magazin "Gloria" kada je sa suprugom podelila lepe vesti o prinovi.

Njihov sin došao je kao najveća kruna ljubavi koja traje već osam godina. Par je nedavno proslavio petu godišnjicu braka, a pre nego što su odlučili da ozakone vezu, bili su tri godine u ljubavnoj romansi.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: milena_lasic/Instagram

brakdeteFrano Lasićljubavna vezaMilena Lasićporodjajtop_sliderumetnica