GUBILA SAM KOSU, IMALA OSCILACIJE U TEŽINI, TERAPIJU ĆU PITI DOŽIVOTNO: Sanja Vučić progovorila o svom zdravstvenom stanju nakon što je Nikola Đorđević u rijalitiju otkrio detalje njene bolesti

Nikola Đorđević otvoreno je priznao da njegova bivša devojka Sanja Vučić strahuje od njegovog boravka u rijalitiju budući da je svesna da će se njeno ime konstantno spominjati.

Ipak, Sanja nije želela mnogo da priča o novopečenom zadrugaru.

- Sve što ima veze sa našom vezom i raskidom rekla sam u jednom postu na društvenim mrežama. Ne bih tu temu više komentarisala. Želim mu svu sreću - izjavila je Sanja za "Svet".

Osim toga, Vučićeva nije želela podrobnije da komentariše ni to što je Nikola na imanju u Šimanovcima pričao o neizlečivoj bolesti koju ona ima.

- Ja ne krijem da imam hašimoto, to je hronično oboljenje štitne žlezde zbog nepravilnog rada imunog sistema. Gubila sam kosu, imala sam oscilacije u težini. Terapiju ću morati da pijem doživotno. Nekad imam hronični umor, promene raspoloženja, ali sve su to nuspojave bolesti i terapije - dodala je pevačica.

- Kada shvatiš da je to sastavni deo života, sve ti bude lakše. Ne žalim se, okej sam i sve to mi je postalo normalno - stavila je Sanja tačku na svaku priču.

Izvor: Kurir.rs/Svet
Foto: sanjalilwolf/Instagram

hašimotoHurricanenikola đorđevićraskidsanja vučićštitna žlezdaZadruga