HOROSKOP ZNA: Kakve su vaše seksualne želje i šta vas uzbuđuje?

Libido je potpuno individualna stvar, određena brojnim faktorima - okolinom, vaspitanjem, psihološkim stanjem, menstrualnim ciklusom, time da li ste zaljubljeni ili ne, a astrolozi će reći i da je zapisana u zvezdama.

Neki znaci poput Škorpije skloniji su seksu, dok će se drugima seksualna želja probuditi kad zadovolje ostale primarne potrebe. Šta seksualno uzbuđuje pojedini horoskopski znak i kakav mu je apetit pod čaršavom, pročitajte u nastavku.

Ovan

Ovnom vlada Mars koji vlada i seksualnim nagonom. Dovoljno je sabrati dva i dva. Ovan voli da zavodi i u seksu uživa gotovo jednako koliko i u predstavljanju sebe osobi koju zavodi. Naravno, ako ta druga osoba pada na njegov šarm. Ako ste u horoskopu Ovan, vrlo verovatno vam je seks na prvom mestu u vezi i ako vam partner ne odgovara po tom pitanju, teško da ćete ostati s njim. Vatreni ste, otvoreni za nova iskustva i direktni.

Bik

Senzualni Bikovi više od svega vole telesni dodir i užitak svake vrste, pa ne iznenađuje da su pri samom vrhu kada govorimo o libidu horoskopskih znakova. Ako ste Bik, kada dođe do seksa, potpuno mu se posvećujete jer je on za vas veliko zadovoljstvo i potrudićete se najviše što možete kako biste i vi i partner uživali. Pritom ste i romantični.

Blizanci

Blizancima treba malo više da se "zagreju". Ako je ovo znak u kom ste rođeni, više od telesnog izgleda uzbudiće vas odlična komunikacija s partnerom, intelekt i puno, puno smeha, a kad se upustite u seks, volite sve osim predvidivog i običnog. Blizanci vole igru, no dovoljan je samo jedan pogrešan potez da im u trenu padne libido. Tačno, zar ne?

Rak

Pripadnici ovog znaka u seksu traže mnogo više od telesnog sjedinjavanja. Ako ste Rak u horoskopu, za vas seksualni odnos mora da bude dubok, smislen i negujuć. Kako bi zaista uživali u seksu, moraju da imaju potpuno poverenje u partnera, a za izgradnju tog poverenja potrebno je vreme. Raku se ne žuri da ulazi u seksualne odnose.

Lav

Libido Lava potpuno zavisi od druge osobe. Ako pronađe nekoga ko će ga tretirati poput kralja ili kraljice, što Lav misli da i jeste, ta osoba u Lavu će probuditi ogromnu seksualnu želju. No, ako ne dobija pažnju koju želi, hladi se. Njihov seksualni nagon nestaje u trenu. Verovatno ste i sami primetili, ako ste Lav, da vas ne uzbuđuju prevše frajeri koji vam ne daju dovoljno pažnje.

Devica

Device su poznati pustolovi pod čaršavom, a krevet je jedino mesto gde pripadnici ovog horoskopskog znaka mogu u potpunosti da se opuste. Jedini problem je odvesti ih u krevet. Ako ste Devica, tražite partnera koji će vas osloboditi okova samokontrole i kojem možete toliko da verujete da mu se prepustite.

Vaga

Vage vole seks, ali im nije među važnijim životnim vrednostima. Prioritet su im bliski odnosi poput porodičnih i prijateljskih. Ako ste Vaga u horoskopu, upustićete se u seks s partnerom kada želite dodatno da naglasite svoju ljubav i da pokažete da mu pripadate u potpunosti. Drugim rečima, seksualne odnose ćete verovatno imati ređe od ostalih horoskopskih znakova.

Škorpija

Škorpije su poznate po jakoj seksualnoj želji zbog čega drže prvo mesto na ovoj listi. U krevetu su fantastične, ali u njega ne puštaju svakoga. Imaju vrlo visoke standarde kada biraju seksualnog partnera, što znači da će samo VIP osobe videti njihovu divlju stranu i boju njihove posteljine.

Strelac

Strelčevi su najskloniji flertu od svih horoskopskih znakova. Koketni su i užasava ih pomisao na obavezivanje nekome. Više vole seks za jednu noć, nego vezu. Seksualno ih uzbuđuje osvajanje i zavođenje. Ako ste Strelac, verovatno ste primetili da se najživlje osećate dok osvajate i zavodite. Naravno, to ne znači da kada se zaljubite i volite niste verni i predani toj osobi.

Jarac

Jarčevi su postojani i konzervativni, a ove osobine i te kako mogu dobro doći u spavaćoj sobi, naročito na polju izdržljivosti. Jarac će učiniti sve, zaista se potruditi da njegov partner ili partnerka budi zadovoljeni i srećni. Vrlo, vrlo srećni. Osim toga, pripadnice ovog znaka su u krevetu potpuno drugačije, nego inače. Nimalo konzervativne. Uvek su spremne za nova iskustva i jasno daju do znanja šta im se sviđa, a šta ne.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka žude za slobodom. Ona im je uvek na prvom mestu. Ako ste Vodolija i naslućujete da vas seksualna veza u kojoj se nalazite sputava ili obavezuje, vaš libido rapidno opada. Seksa ćete se vrlo lako odreći na račun slobode. A kada se upustite u seksualni odnos - nije vam bitno da dugo traje. Znatiželjni ste i nestrpljivi, a kod partnera vas više od njegove seksualne veštine privlače njegova inteligencija i predanost.

Ribe

Ribe vole seks, ali njihova seksualna želja potpuno zavisi od toga koliko se osećaju povezane s partnerom. Ako je veza jaka, libido kod Riba je vrlo izražen, a ako osete i trunku nepoverenja, hlade se u trenu i nepovratno. Ribe vole da eksperimentišu u seksu, da igraju igrice, ali sve pod uslovom da su potpuno emotivno povezane s partnerom.

Izvor: Zena.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

astrologijaeksperimentisanjeflerthoroskopski znacihoroskopski znaklibidoljubavpartnerpoverenjeseksseks na jednu noćseksualna željaseksualni nagonseksualni odnosslobodavernostveza