PRAZNIČNA BAJKA U DOMU POPULARNE VODITELJKE: Snežana Dakić saopštila Deda Mrazu svoju novogodišnju želju (FOTO)

Popularna televizijska voditeljka Snežana Dakić poslednje dane 2020. godine iskoristila je da "svede" račune, te se putem svog naloga na društvenoj mreži Instagram obratila Deda Mrazu.

Naime, pedesetjednogodišnja brineta najpre mu se zahvalila na svemu što ima, a zatim mu saopštila svoju novogodišnju želju.

Takođe, Snežana je podelila delić praznične atmosfere iz svog porodičnog stana u Beogradu i otkrila da je za dekorisanje jelke bila zadužena njena ćerka Laura.

- Dragi Deda Mraze, želim da ti zahvalim na blagodetima koje mi je život pružio: na ćerki Lauri, majci koja je živa i zdrava, porodici, na profesionalnim uspesima, na sreći koja me je do sada pratila, na dobrom zdravlju, na samoj sebi, na materijalnom blagostanju i na dobrim idejama koje me vuku dalje, na prijateljima i naklonosti znanih i neznanih. Bila je ovo godina velikih promena, strahova i suočavanja sa sobom. Nadam se da nećeš dobiti Kovid-19 i da ćeš nam doneti puno dobrog zdravlja i sreće, novih prilika i pravilnih uvida. P.S. Laura je okitila jelku, ali ne voli da se slika. I znaš šta? Mislim da još uvek veruje u Deda Mraza - napisala je Dakićeva.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: snezanadakic/Instagram

Laura Mikićnova godinanovogodišnja jelkasnežana dakićtop_slider