ZNATE LI VI KOLIKO SE NAMA PEVA: Tijana Dapčević otkrila kako provodi vreme tokom pandemije koronavirusa

Poznata pevačica Tijana Dapčević otkrila je da joj mnogo nedostaju nastupi i koncerti.

- Znate li vi ljudi koliko se nama peva? Pre neko veče sam kod kuće sa dvoje prijatelja "odvrnula" muziku i borili smo se ko će više i glasnije da peva. Mnogo smo se uželeli publike, scene, interakcije sa publikom - rekla je Tijana u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1.

Takođe, kazala je da će ova Nova godina biti tek druga u prethodnih 20 godina koju će provesti kod kuće.

- Jedini put pre ovog bio je kada sam bila trudna. Imala sam stomak do zuba te zime. Vuk u februaru puni 12 godina, kao da se juče rodio! Inače je mnogo zanimljivo sada jer kada je dugo za kompjuterom ili s telefonom, ja mu kažem ono standardno: mi smo u tvojim godinama bili stalno napolju i igrali se, i onda dobijem: Ne budi boomer. To znači nemoj da smaraš. A kada se kao danas ovako sredim i pokačim ove bedževe, onda mi kaže da sam cringe - otkrila je poznata pevačica Aleksandri Jeftanović i Bošku Jakovljeviću.

S obzirom na to da već neko vreme na Instagramu objavljuje videe u kojima se vidi i njeno izvrsno kulinarsko umeće, voditelji nisu propustili da je pitaju ponešto i o hrani. I Tijana je dala sjajan savet.

- Ustanovila sam da je za kuvanje najvažnije biti kreativan i sve dobro pripremiti pre samog kuvanja, jer ako je tako, onda ne postoji nijedno jelo za koje je potrebno više do 15 minuta. Znam i da crtam i da slikam, i to sam otkrila. Znate li vi kakve ja slike imam? Samo mi je bezveze da o tome govorim ili da ističem da ne ispadne: Evo je ova, i to ume - rekla je u svom maniru, duhovito, Tijana.

Njena nova pesma, odnosno nova/stara, kako kaže, premijeru će imati 31. decembra popodne.

- Nije reč o mojoj pesmi, već o pesmi koju sam dobila u okviru projekta "Zvezde pevaju zvezde" koji vodi Radio S. Ne mogu da vam otkrijem o kojoj pesmi je reč, jer premijera tek sledi, ali reći ću vam samo – zapala mi je najskuplja pesma! A moja pesma će izaći 3. februara, na moj rođendan. Imam je već dve godine i to je pesma Dejana Ivanovića koji je mnogo pesama uradio i Željku Joksimoviću. Sada je eto došlo vreme da je konačno i snimim - najavila je Tijana Dapčević.

Autor: Nadladnu.com/M.M.
Foto: tijana.dapcevic/Instagram

kec na jedanaestkoronakoronavirusnastupitijana dapčevićZvezde pevaju zvezde