Karići se posle saune valjali u snegu i vikali: "Neka Srbija gura!"

O bogatstvu Bogoljuba Karića i njegove braće - Dragomira, Zorana i pokojnog Sretena, već decenijama bruji ceo Balkan, a moćna dinastija je nakon bekstva pojedinih članova porodice u Rusiju i Belorusiju, deo svojih poslova preselila u zemlje bivšeg SSSR-a. Između ostalog, uspešni preduzetnici sagradili su u Minsku čitavo naselje - Karić gradić u kojem žive radnici BK grupe.

Srpski biznismen danas je na Instagramu otkrio kako provodi slobodno vreme u snegom zavejanoj Belorusiji, u popularnom Karić gradiću. Vozeći se kroz bajkovito dekorisano naselje Bogoljub je ispričao kako će se opustiti pred zadnji vikend 2020. godine.

- Karić gradić. Trenutna temperatura minus 20. Vraćamo se s posla i krećemo na bazen, a posle ćemo iz saune pravo na kupanje - otkrio je biznismen planove za petak veče dok je u društvu supruge Milanke mahao sa zadnjeg sedišta svog "mercedesa".

Usledio je delić atmosfere iz saune, da bi se, potom, sa prijateljima i rođacima, Bogoljub bacio u sneg. Biznismen, koji će sledećeg meseca proslaviti 67. rođendan, u snegu se valjao, smejao i vrištao poput malog deteta. Karići su tokom ovog neobičnog provoda nazdravili višedecenijskom prijateljstvu Srbije i Rusije - uz čašicu rakije i interesantne poklike.

- Triput ura! Ura! Ura! Ura! Neka Srbija gura! Živeli - vikao je najpoznatiji predstavnik familije Karić, dok je Milanka snimala ovu zabavu i oduševljeno podvriskivala:

- Fenomenalno! Bravo!

Karić je uz video snimak na Instagramu uputio božićnu čestitku vernicima katoličke veroispovesti:

- Dragi moji, čestitamo Božić svima koji danas slave, a i mi da se podsetimo, malo odmora uz dobru čašicu i relaksaciju. Naši stari u Peći su govorili "baci brigu na veselje".

Bogoljub je potom dodao da će poludeti od vesti o koronavirusu koji je i sam nedavno preležao. Takođe, nema sumnje da je poslušao svoje stare i "bacio brigu (ako je ima) na veselje", a Srbija će nastaviti da "gura".

Autor: Nadlanu.com
Foto: bogoljubkaric/Instagram

bogoljub karićdragomir karićMilanka Karićsreten karićZoran Karić