REGIONALNI LIDER U ZAPOŠLJAVANJU: Kompanija Meridian uvek tu za zajednicu

Softverske inovacije u vlasništvu ove kompanije našle su svoj put na tržištima više od 30 država Evrope i sveta!

Godina za nama bila je jedna od najneizvesnijih za poslovanje. Pandemija, poremećaji na globalnom tržištu i pad prihoda pogodili su ogromnu većinu privrednih delatnosti.

Bilo je, međutim, i pozitivnih primera – domaće kompanije koje su krizu shvatile kao izazov iz 2020. izlaze kao pobednici, i to onda kada je najteže.

Odgovor kompanije Meridian na godinu najvećih izazova bio je baš takav - još više inovacija i zapošljavanja. Usred najvećih distorzija na globalnom tržištu, Meridian je baš u godini za nama za trećinu povećao broj novozaposlenih - čak 30% više mladih stručnjaka iz oblasti veštačke inteligencije, big data, dizajna video igara, digitalnog marketinga... Svoje prve profesionalne korake započeli su u kompaniji koja je višedecenijski lider u priređivanju igara na sreću u ovom delu Evrope.

Meridian je inovator u pogledu softverskih rešenja koja se primenjuju na najzahtevnijim svetskim i tržištima igara na sreću EU. Naravno, još od kako je ova oblast poslovanja zakonski uređena u Republici Srbiji, i u našoj zemlji je domaći i regionalni lider u industriji igara na sreću primenjujući sa velikim uspehom svoj poslovni model na tri svetska kontinenta.

U domaćoj i regionalnoj javnosti, ovaj brend je u prethodnom periodu prevashodno poznat po donacijama zdravstvu, no Meridian uskoro pokreće novi ciklus ambicioznih društveno odgovornih programa, kako bi naša najdarovitija deca nakon završenih studija poslovnu karijeru započeli u ovoj kompaniji i sticali globalno konkurentna znanja i veštine u svojoj zemlji.

I kao što je prvi u Srbiji doneo priređivanje igara na sreću po najvišim evropskim standardima, Meridian i za 2021. najavljuje postavljanje još viših standarda u tržišno konkurentnom, ali i društveno odgovornom priređivanju igara na sreću.

Izvor: Promo
Foto: Promo

društvena odgovornostfirme zaposljavanjeitmeridian posaoodgovorno poslovanjeposao ITsoftvertop_slider