DARKO LAZIĆ DUGUJE NOVAC ZORICI MARKOVIĆ: Obećao je da će vratiti, a od tad se nije pojavio niti javio!

Pevačica Zorica Marković kaže da joj kolega Darko Lazić duguje određenu sumu novca, te da misli da joj se zbog toga ne javlja i ne odgovara na poruke.

Zorica Marković kaže da je Darku poslala poruku i izjavila mu saučešće kada je saznala da mu je otac u decembru 2020. preminuo, međutim, kako kaže, Darko joj tada ništa nije odgovorio. Zorica sada navodi da je možda Lazić mislio da ga ona "juri za dug".

- Poslala sam mu poruku i izjavila saučešće. Vidim da ju je primio i pročitao, ali mi ništa nije odgovorio. Ko zna, možda misli da ga jurim za dug. Ja se nadam da će Darko vratiti te pare. Ne znam kome sad sve duguje. Bitno je da ostanemo svi živi i zdravi, a dug će se valjda jednog dana vratiti. Nećemo umreti od gladi, ali mi je degutantno što pojedini pevači pričaju koliko zarađuju i koliko troše za život, pokazuju svoj dom u ova teška vremena - rekla je pevačica i dodala:

- Uglavnom ne pričam javno ko mi sve duguje pare. Rekla sam za Darka Lazića jer je ostao dužan u mojoj kafani kada je mnogo zarađivao i mnogo trošio na žurkama i veseljima. Obećao je da će mi vratiti novac, a od tada se nije pojavio niti javio. Okej, svašta mu se u međuvremenu izdešavalo.

Ona je dodala i da nema hrabrosti da pozove Darka, jer ne zna šta bi mu rekla i kako bi ga utešila.

- Nisam išla na sahranu njegovog oca jer ne izlazim nigde. Vidim da je Darku veoma teško, nemam hrabrosti sad da ga zovem, ne znam šta bih mu rekla i kako bih ga utešila - objasnila je Zorica.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

darko lazićdugpevačpevačicazorica marković