IZA MNOGIH OSMEHA KRIJU SE PRIČE: Dušica Jakovljević pružila podršku Mileni Radulović nakon saznanja da je bila silovana (FOTO)

Glumica Milena Radulović šokirala je javnost priznanjem da ju je profesor glume Miroslav Mika Aleksić silovao u nekoliko navrata.

Međutim, mlada umetnica u svojoj ispovesti otkrila je da ona nije bila jedina žrtva njegovog seksualnog zlostavljanja, već i mnoge druge glumice koje su pohađale istu školu.

Na ovu šokantnu informaciju reagovala je voditeljka i Dušica Jakovljević, te je ovom prilikom imala da poruči vrlo bitnu stvar i pruži podršku mladoj glumici.

- Jedna od najdivnijih devojčica odrasla je u divnu uspešnu mladu ženu. Nedavno, pričala sam o tome kako lepšu devojku nisam videla, kako pleni... Milena je primer za to kako ne možete da naslutite nečiju borbu, nečije traume, boli, jer sija, uvek! Jer je uspešna, jer ima to božanstveno držanje, jer nas sve obasja svojim osmehom gde god se pojavi. I onda šamar realnosti... Iza mnogih osmeha kriju se priče za koje ne znate. Najnasmejaniji su svoj osmeh teško zadržali, zato on sija više od svih drugih. Bravo, hrabra devojko, bravo u ime svih zena koje ne smeju da govore - napisala je Dušica.

Autor: Nadlanu.com/T.J.
Foto: dusicajakovljevic/Instagram

dušica jakovljevićMilena RadulovićMiroslav Mika Aleksićpedofilijapodrškaseksualno zlostavljanje