SILOVATELJIMA JE MESTO U ZATVORU, MOJA DECA SU IŠLA NA ČASOVE KOD MIKE: Ceca Ražnatović zgrožena monstruoznim činom Miroslava Aleksića

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je da je zgrožena Mikom Aleksićem, nastavnikom glume koji je silovao polaznice škole, među kojima i Milenu Radulović, i otkrila da su i njena deca, Veljko i Anastasija Ražnatović, išli kod njega na časove.

Osvrnula se i na prijateljstvo njenog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana sa Aleksićem:

- Nisu oni bili kumovi, bili su samo prijatelji. Ali mene ne bi interesovalo što je bio Željkov drug, niti što se mi lično poznajemo, da sam znala kakva nedela čini, silovateljima je mesto u zatvoru. Za pedofiliju nemam razumevanja, jer su deca svetinja. Međutim, ni Veljko ni Anastasija mi nikada ništa loše nisu rekli za njega. Oni nisu imali negativna iskustva, ali eto, pokazalo se da je drugoj deci uništio život.

Ražnatovićeva je dodala i da je razočarana u Aleksića, Milenu Radulović nazvala heroinom našeg doba, a onda dodala i da je večina ljudi iz javnog života cenila Miku.

- Činjenica da je Milena Radulović progovorila i da je na taj način zaštitila svu drugu decu je za divljenje! Svaka čast heroini našeg doba! Nadam se da će i druge glumice, a i žene svih branši, smognuti snage da prijave siledžije. Iz Mikine škole su izašli moji brojni prijatelji Viktor Savić, Vuk Kostić i mnogi drugi. Nikada mi se niko nije požalo na njega, niko ružnu reč nije rekao. U mom društvu je uvek bio fin, kulturan, očigledno je to maska svih predatora. Zgrožena sam.

Izvor: Informer/Mondo.rs
Foto: ceca/Instagram

anastasija ražnatovićborba protiv nasiljaceca raznatovicfolk pevačicaMilena RadulovićMiroslav Mika Aleksićsilovanjetop_slideručitelj glumeveljko ražnatović