BRAT I JA SMO SE VIŠE BOJALI MIKE NEGO SOPSTVENOG OCA: Vojin Ražnatović trpeo teške uvrede od strane učitelja Miroslava Aleksića

Profesor glume Miroslav Mika Aleksić saslušan je 18. januara u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, a viši sud odredio mu je do 30 dana pritvora.

Podsetimo, Mika je osumnjičen za ukupno 15 krivičnih dela, osam silovanja i sedam dela polno uznemiravanje, a glumica Milena Radulović bila je jedna od prvih devojaka koja je odlučila da svoje strašno i traumatično iskustvo podeli sa javnošću i prijavi profesora.

Vojin Ražnatović, sin Željka Ražnatovića Arkana oglasio se ovim povodom.

Naime, on je na svom Instagramu napisao da je pohađao njegovu školu glume, i da je trpeo uvrede.

- Pohađao sam i ja školu Mike Aleksića. Čovek je bio toliko strog, da smo se brat i ja više bojali njega nego sopstvenog oca. Evo jedne anegdote: 1993. Atelje 2012. Beograd. Kao strastveni fan Prvog svetskog rata, bila mi je čast da budem deo naše kultne predstave “Sveti Georgije Ubiva Aždahu”. Tokom same premijere, pokušavao sam da ne gledam u prvi red, jer sam znao da mi tamo sede otac, brat i Mika Aleksić. Kada se predstava završila, svi su mi čestitali, a Mika mi samo šapne: “Vidimo se na času”. Kad sam došao posle tri dana na čas, Mika je sačekao da svi dođu (čak i one koji zakasne) i onda je krenuo sa takvim psovkama i uvredama, da sam ja bio u šoku da moj otac, jedan Arkan, tako u životu nije nekog isprozivao. Čak ni dete od 8 godina - napisao je Vojin.

On se prisetio i uvreda koje mu je Aleksić tada uputio:

"Some jedan glupi, usporeni mesečaru. Trebao sam Nikolu da ubacim umesto tebe. Obrukao si nas sve. Sad bi te vodom polio. Marš na umivanje." Drao se punih 10 minuta. Posle časa su mi prilazili svi studenti da me teše i grle. Mika je meni suzbio volju i ljubav za tom glumom, za sva vremena. Devojke koje su rešile da izađu u javnost, najhrabrija su stvorenja u Srbiji! - napisao je Vojin.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: vojinraznatovic/Instagram

iskrena ispovestMiroslav Mika Aleksićnikola ražnatovićškola glumevojin ražnatovićželjko ražnatović arkan