LJUBAV SA NJIM MOGU DA OPIŠEM KAO UDAR GROMA: Dajana Paunović iskreno o udaji i novom partneru

Voditeljka jutarnjeg programa Dajana Paunović, tri godine nakon razvoda, sreću je pronašla kraj drugog muškarca za kojeg tvrdi da ju je osvojio hrabrošću i čvrstim karakterom i time što je podržava u profesionalnom napretku.

- To je čovek koji mi je dotakao dušu više je nego snažan, hrabar i pametan. Ljubav s njim mogu da opišem kao udar groma, a ta emocija odslikava svaki dan mog života - započela je Dajana, pa otkrila da li po drugi put planira da stane na ludi kamena kao što se nedavno pisalo u medijima.

- Nisam izgubila veru u brak, tačnije nisam izgubila veru u ljubav. Možda je do tih naslova došlo slučajno, a možda i zbog velike količine ljubavi koja me prati gde god da krenem. Ne mogu niti želim od nje da bežim.

Voditeljka jutarnjeg bujnim dekolteom razbudila gledaoce: U kratkoj haljini pokazala zategnute noge, svi gledali šta je obukla
Voditeljka je otkrila i da li se slaže sa bivšim suprugom Žikom Jakšićem oko vaspitanja sina Dušana.

- Slažemo se maltene u svemu, najvažnija nam je njegova sreća. Dušan uveliko sam bira kada i kod koga će biti, a neretko smo sve troje zajedno, tako da funkcionišemo kao velika porodica, što na kraju krajeva i jesmo. Žika i ja ne možemo izbrisati postojanje jedno drugoga, niti to želimo. Kada smo shvatili da smo različiti, doneli smo odluku da je vreme da krenemo svako svojim putem, uz obostrano obećanje da ćemo uvek biti tu jedno za drugo kao prijatelji.

Izvor: Story/Blic.rs
Foto: dajana.paunovic/Instagram

Dajana Paunovićnovi partnero ljubaviSaša Žika Jakšićtop_slidertv voditeljkazaljubljena i srećna