SNEŽANA DAKIĆ ISKRENO O MIKI ALEKSIĆU: Njegovi pristupi učenju su krajnje poremećeni, toplo su mi preporučivali tu školu, znala sam da vređa decu!

Voditeljka Snežana Dakić gostovala je u jutarnjem programu gde se govorilo o slučaju učitelja glume Miroslava Aleksića kojeg su nekoliko devojka optužile da ih je silovao i seksualno uznemiravao.

Snežana se dotakla njegovih metoda u čuvenoj školi, te je istakla da ona nije želela da upiše svoju ćerku kod njega na časove.

- Meni je najtoplije preporučivano da upišem svoju ćerku, koja je u tom trenutku imala osam godina, u tu školu jer je bila talentovana. Bavila se plesom i baletom i eto, kao popularno je da devojčice idu u glumačke škole. Međutim, kada sam ja čula da taj čovek vređa decu, da je brutalan prema njima, što se znalo. Ja sam čula da on ima taj pristup koji je krajnje brutalan i uvredljiv. Smatrala sam da dete ne treba da prolazi kroz takav dril i da niko ne treba da ponižava ničije dete. Ta metoda vaspitanja je davno prevaziđena i pokazala se kao veoma štetna i pravi loše ličnosti od ljudi, pravi nesigurne ljude, to nije nikakvo čeličenje. Njoj treba neko da joj pokaže da je božanstvena i da izvuče neke vrline. Tako da ja dete nisam dala u tu školu i to je dobro. Svi ti njegovi pristupi su krajnje poremećeni. Ranije se smatralo da je dobro da ti neko čeliči dete na taj način, ali psihologija je to prevazišla. Ne treba niko nikoga da bičuje - rekla je voditeljka u "Novom jutru".

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: snezanadakic/Instagram

Iva IlinčićMilena RadulovićMiroslav Mika Aleksićškola glumesnežana dakićžrtva silovanja