KAD AKCIJA NESTANE: Šta partnerima ubija želju za seksom?

Ako se pitate u čemu je problem, možda se odgovor krije baš u narednim redovima...

1. Loš zadah i miris tela – nedostatak lične higijene je na prvom mestu. I muškarci i žene saglasni su da ova pojava na pravom mestu utiče na seksualni život.

2. Lenjost - u iskušenju ste da se izvalite i prepustite njoj ili njemu da odradi sav posao? Nemojte to da činite. Kod onih koji se dugo poznaju može da postoji dogovor u tom smislu, i to možeda bude i zgodna seksi igrica, ali stvar je dogovora.

3. Tepanje izgleda da "bebasti razgovori" nisu privlačni. Dobar deo ljudi takav način izražavanja smatra potpuno neprivlačnim ili odbijajućim u seksi prilikama.

4. Odbijanje kondoma – jedno istraživanje pokazalo je da je čak trećini muškaraca mrska upotreba kondoma. Ako ne želi da ga koristi sada sa vama, vrlo verovatno da ga nije upotrebio ni s prethodnim partnerkama. Ko uopšte želi da legne s nekim ko ne brine o svom zdravlju?

5. Nedostatak samopouzdanja – i žene i muškarci traže nekoga ko se ne boji da kaže šta želi. Ljubavnici koji su samouvereni i nije ih sramota da kažu šta im se sviđa, a šta ne, imaju sigurno dobar odnos i u krevetu.

6. Napadnost – jedno je biti samouveren, a drugo je biti napadan. Preterano šefovanje u spavaćoj sobi nije dozvoljeno. Niko ne voli napasnike.

7. Čudan donji veš – gaćice kakvih se ne bi posramila baka strašno su odbijajuće za muškarce. Ove situacije ubijaju strast.

8. Ugrizi i ogrebotine – kad vas ponese trenutak, možda nećete da razmišljate o tome i partneru ćete podariti manje ili veće povrede. Zabavite se i opustite, ali nemojte da igrate grubu igru.

9. Plišane igračke na krevetu – zamislite samo užas na licu tog muškarca kad ugleda slatke medvediće u krevetu. Slika zavodnice koju je stvorio o vama rasplinuće se u sekundi. Ruku na srce, teško je pružiti nekome zadovoljstvo uz plišanu publiku koja ne skida pogled s vas.

10. Previše promila – po neko piće može da vas opusti, ali ako pređete granicu više nećete biti dama koja se upušta u flert nego potpuno izgubljena osoba pod uticajem alkohola. Možda u tom stanju i uspete da ostvarite "bliski susret", ali zar vam stvarno treba mamurno jutro koje ćete provesti pokušavajući da se setite šta se u stvari događalo protekle večeri.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

donji veškondomljubavni odnosilošmiris telaPlišane igračkesamopouzdanjetepanjezadahželja za seksom