OSTANI MOJA MEKANA MASA ŽABASTE ENERGIJE: Olivera Konatar uputila emotivnu rođendansku čestitku Vuku Mobu (FOTO)

Reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob danas je napunio 31 godinu. Tim povodom na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram oglasila se njegova verenica Olivera Konatar.

Lepa novinarka emotivnom porukom obratila se bivšem zadrugaru ističući koliko je zaljubljena i srećna pored njega, te da je ovo samo još jedan u nizu rođendana koji će proslaviti zajedno.

- Mužu moj mirišljavi, mekani, srećan rođendan. Kroz par nedelja ću ti roditi najlepši poklon, pa je 1:0 za mene i ne znam šta bih lepše mogla da ti dam. Znaš da ću zauvek stajati uz tebe i da ću se boriti za naš mir i odnos koji imamo od prvog dana. Ovo je još jedan u nizu rođendana koji ćemo dočekati zajedno iako ne voliš svoje rođendane i bude ti neprijatno kad te svi grle i ljube. Zahvalna sam bogu na tebi i načinu na koji smo uspeli da se sačuvamo. Imam dosta želja, ali najveća je da ostaneš moja mekana masa žabaste energije. Želim i da mi čupaš obraze još hiljadu puta više i da nikada ne prestane ovo što imamo i od čega će mi jednog dana pući srce. Volim te više od svega i više nego što ćeš ikada moći da znaš - napisala je Olivera kraj zajedničke fotografije.

Podsetimo, Olivera uživa u poodmakloj trudnoći i s nestrpljenjem iščekuje dan kada će na svet doći njihovo prvo zajedničko dete, a kako su otkrili, čekaju ćerkicu.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: oliverakonatar/Instagram

olivera konatarrodjendantop_slidertrudnocavuk mobVukadin GojkovićZadruga