Čitavog januara Meridian u humanoj misiji: Pomoć sugrađanima na KIM, paketići malim herojima, podrška lekarima…

Uvek uz sugrađane i lokalnu zajednicu!

I ova godina za kompaniju Meridian počela je tamo gde se prethodna završila – obilaskom čitave Srbije kako bi svi sugrađani u nevolji, uprkos svim nedaćama, osetili radost praznika i blagodet zajedništva.

Meridian je, zajedno sa ministarkom zaštite životne sredine Irenom Vujović, paketićima obradovao mališane sa instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, o kojima več 30 godina brine Udruženje "Uvek sa decom".

Osim već poznatih, višedecenijskih iskušenja, naše sugrađane na Kosovu i Metohiji u prvim danima 2021. pogodilo je i dodatno rasplamsavanje pandemije virusa korona, ali i velike poplave.

Povodom Srpske Nove godine, zaposleni u Meridianu, kojima se pridružila i pevačica Kija Kockar, obišli su mališane u opštinama Gračanica, Velika Hoča i Orahovac i obradovali ih novogodišnjim paketićima. Značajna pomoć uručena je i Domu za lica sa posebnim potrebama u Gračanici.

Osim toga, kako bi se što pre prevazišle prve posledice razornih poplava koje su poslednjih nekoliko dana pogodile Kosovo i Metohiju, kompanija Meridian donirala je pupmpe za ispumpavanje vode najugroženijim domaćinstvima.

Meridian, kao i čitave 2020. godine, nastavlja opsežne akcije pomoći domaćem zdravstvu kako bismo kao zajednica što pre i bezbolnije izašli iz najveće zdravstvene krize u prethodnih nekoliko decenija.
Solidarnost je jedina održiva vrednost. Zato će Meridian uvek biti uz svoj narod.

Izvor: Promo
Foto: Promo

donacije koronadonacije zdravstvodruštvena odgovornostgračanicahumanosthumanost koronakimkorona presekmeridian donacijemeridian kladionicameridianbetpitanje kimpoplave kimprognozastatus kimtop_slider