JOVANA JEREMIĆ OTVORENO O KOLEGINICAMA: Neke voditeljke imaju facu teleta kada postavljaju pitanja, ne volim lažno predstavljanje!

Jovana Jeremić odlučila je da progovori o svojim koleginicama koje se, kako kaže, lažno predstavljaju.

- Ja sam po tom pitanju mnogo stroga. I uvek kažem teško onima jednog dana ako ja postanem na nekoj televiziji glavni i odgovorni urednik zato što će se znati rad, red i disciplina. I biću jako stroga po tom pitanju ko može da stane ispred kamere. Zašto? Zato što stvari moraju da se nazivaju pravim imenom. Ja sam protiv toga da se voditeljke lažno predstavljaju, a mnogo ih je. Ne znam, evo uzmu, napišu ime neke moje koleginice za koju znam da nikad nije napisala jedno pitanje, da nije u studiju uopšte kada vodi program, jer joj se to vidi po faci. Ima facu k’o tele kada postavlja neko ozbiljno pitanje. I ona sebe u nekim novinama potpisuje, ime i prezime, zarez, pa novinarka te i te televizije. Kakva novinarka?!

Voditeljka je pokušala da definiše šta je to kod nje što se ljudima najviše dopada i zbog čega beleži rekorde u gledanosti svoje emisije:

- Ja privlačim dobar vajb, šta god da uradim, uvek će pozitivno da se završi, jer ja imam dobru energiju i sve u životu što radim, moja energija pokretačka je dobro. Nikada nisam ni prema jednoj osobi osećala negativnost niti mi je negacija bila zvezda vodilja u životu, kao što je mnogima u ovom poslu. Baš suprotno, uvek je to dobro i uvek je to, ja volim da kažem, energija Belog anđela.

Izvor: Mondo.rs
Foto: jovanajeremicmilosevic/Instagram

hepi televizijajovana jeremić miloševićo koleginicamatelevizijska voditeljka