NIJE MI PRIJATNO, ALI PROĆI ĆE: Aleksandar Srećković Kubura iskreno o razvodu od Marije Savić

Glumac Aleksandar Srećković Kubura prvi put je javno progovorio o razvodu od fitnes instruktorke Marije Savić Srećković, sa kojom je u braku bio više od dve decenije, a razišli su se prošle godine.

- Marija i ja smo u dobrim odnosima, sasvim normalnim i ne vidim zašto ne bismo bili. Uvek smo se zajedno bavili decom, to radimo i sada kad više nismo zajedno, to je jedini logičan i zreo način da se jedna takva situacija prevaziđe - počeo je za magazin "Story" svoju ispovest glumac, koji sa bivšom suprugom ima dva sina i dodao:

- Nadam se da smo zrelo uspeli da prevaziđemo ovaj razvod, ne znam. Kao što vidite, ne govorim previše o tome i nije mi naročito prijatno, na neki način je još uvek sveže. Verujte da ima mnogo zanimljivijih tema za razgovor, a ovo je jedan trenutak koji će proći i svi ćemo nastaviti sa svojim životima. Sve je to život, nažalost, čine ga i ovakve situacije.

Na pitanje kako su njihovi naslednici podneli razvod roditelja, Aleksandar je odgovorio:

- Razvod roditelja nije naročito retka pojava, takve stvari se dešavaju i to se prolazi, smatram da nije toliko strašno, preživeće. Ali ne bih mnogo da govorim o tome.

Kako je dodao, stariji sin im dosta pomaže u odgajanju mlađeg brata.

- Zajedno nas drži to što vaspitavamo svoje mlađe dete, a sada se tu pridružio i ovaj stariji koji nam dosta pomaže s Vanjom. Čak bih ga nazvao i zamenskim roditeljem, od tolikog značaja nam je bio, a i tolika im je razlika u godinama. On ima sopstvene principe vaspitanja u odnosu na Mariju i mene i dobro utiče na brata - rekao je Kubura.

Izvor: Blic.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Aleksandar Srećković KuburakuburaMarija Savićrazvod