ŠAMPIONI HUMANOSTI: Meridian opremio 100 bolnica i domova zdravlja NA CELOM BALKANU

Kreveti i novčane donacije u Srbiji, donacije državnim organima u Crnoj Gori, pomoć i za RS i za Federaciju…

Meridianbet, lider u društveno odgovornom priređivanju igara na sreću širom Evrope, mesecima je sa svojim zaposlenima na terenu sa samo jednim ciljem - podržati naugroženije pojedince, ustanove i zdravstvene sisteme usred udara najteže krize u poslednjih nekoliko decenija.

U sklopu ovog plemenitog cilja Meridian je do sada pomogao više od 100 zdravstvenih ustanova Srbije i regiona, dokazujući još jednom da je pouzdani partner Republike Srbije i država Jugoistočne Evrope u saniranju posledica pandemije.

Srbija: Ležajevi i novčane donacije domovima zdravlja

U Srbiji, zaposleni u Meridianu u prethodnom periodu posetili su Infektivnu kliniku Beograd kao i domove zdravlja u Sopotu, Ubu, Loznici i Smederevskoj Palanci, Negotinu, Mladenovcu, Zaječaru, Jagodini, Gračanici... Uručene su veoma vredne donacije u vidu medicinskih ležajeva i deficitarne opreme, jer je reč o ustanovama koje već mesecima funkcionišu mimo smeštajnih i kadrovskih kapaciteta.

Crna Gora: Donacija Vladi i zdravstvenim centrima

Meridian je, inače, nedavno uputio vrednu donaciju i Vladi Crne Gore kako bi se susedna zemlja što pre izborila sa posledicama pandemije. Ranije ove godine, medicinska aparaturu i deficitarna oprema donirana je zdravstvenim ustanovama u Podgorici, Budvi, Nikšiću, Beranama, Herceg Novom, Baru, Rožajama...

Pomoć za čitavu BIH

Volonteri zaposleni u Meridianu mesecima su na terenu i širom Bosne i Hercegovine, kako u Republici Srpskoj tako i u Federaciji BiH.

Banja Luka, Sarajevo, Trebinje, Doboj, Prijedor, Tuzla… Samo su neka od zdravstvenih centara kojima je Meridian do sada donirao medicinsku opremu i materijalna sredstva.

Širom Balkana Meridian je u godini za nama pomagao narodnim kuhinjama, domovima za stare, organizacijama Crvenog krsta/križa, a nisu zaboravljeni ni amaterski sportski klubovi.

Više od 20 godina traje priča o humanosti i solidarnosti kompanije Meridian, i što je najznačajnije – to je tek početak.

Meridian – uvek i svuda uz svoj narod.

Izvor: Promo
Foto: Promo

akcije tokom koronedonacijedruštvena odgovornosthumanostkladionica meridiankorona presek stanjakorona stanjeMeridianmeridianbettop_sliderzdravstvo