HAOS NA SCENI ĐUSKOVIZIJE: Miljana Kulić provokativno plesala, polila se mlekom i skinula svog partnera Danijela Višića (VIDEO)

Sinoć su pod rednim brojem 6 na "Đuskoviziji" nastupili Miljana Kulić i njen novi izabranik Danijel Višić. Kulićeva je danima najavljivala pomalo eksplicitan nastup i izazovnu koreografiju, pa je Danijel samo pratio njena uputstva. Na sceni se našao i autić njenog sina Željka.

Miljana je potpuno zapalila scenu, dok ju je Danijel pratio u stopu. Miljana se u jednom trenutku polila kofom punom mleka. Kulićeva je izvela i striptiz, a krenula je da skida i Danijela.

Nakon njihovog nastupa usledili su komentari žirija, koji su činili pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa, Ćlanovi grupe "Đogani" - Vesna i Đole Đogani, kao i Dejan Milićević.

- Ovo ti je najbolji naslov od svih do sada - rekao je Đani.

Miljana je potom za Đanija i Slađu otpevala pesmu "Sam sam".

- Da sam ti mama, ja bih te grdila. Ali, vidi, sve razumem i šou program, pratim te i sve, ali malo je previše za moj ukus. Zlato moje, moraš da paziš na sebe i dete. Sve mi nekako ovako stoji, teško mi je - istakla je Vesna.

Kulićeva je zatim Vesni otpevala pesmu "Devojčke suze".

- U pravu ste, to bi mi i mama rekla - nastavila je Miljana.

- Vesna, ja se ne slažem. Meni je ovo šou. Ona tu energiju koju prenosi publici, publika prepozna. Zadatak ispunjen. Meni je Miljana hit! - dodao je Đole.

- Ja se u svakoj reči slažem sa Vesnom. Žao mi je što Marija nije tu. Ovo je previše za moj želudac. Tvoje mršavljenje podržavam, ovaj nastup ne - istakao je Dejan Milićević.

- To je Miljana, to je ona. Ja je volim - rekla je Slađa.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Danijel VišićĐuskovizijamiljana kulićZadrugazadruga 4