ODABRANI POBEDNICI U ŠEST KATEGORIJA: Završena prva "Đuskovizija" (VIDEO)

Prošle noći na imanju u Šimanovcima održana je prva "Đuskovizija", odnosno, takmičenje u plesu, a zadrugari su dali sve od sebe da osmisle i uvežbaju koreografije, koje su prezentovali žiriju i publici.

Prvi su dobili priliku da glasaju novinari, a oni su za svoje pobednike odabrali Paulu Hublin i Frana Pujasa.

Voditelj Darko Tanasijević uručio im je nagradu u bekstejdžu. Oni su pohvalili Zerinu Hećo i Nadicu Zeljković i dobili poklon paket sa cigaretama, slatkišima, pivom i 2.000 dinara.

Pobednički nastup:

Publika popularnog rijalitija glasala je i na Instagramu, pa su verni fanovi ove društvene mreže za pobednika izabrali Rialdu Karahasanović i Kenana Tahirovića.

I oni su dobili poklon paket, a Kenan se nije iznenadio, pošto je popularan na ovoj mreži.

Pobednički nastup:

Kako je TikTok postala jedna od najpopularnijih društvenih mreža u svetu, verni fanovi iste, ali i "Zadruge 4" imali su priliku da glasaju za svoje favorite i odaberu pobednika. Ovu laskavu titulu dobili su Fran Pujas i Paula Hublin, kojima je ovo druga nagrada za večeras.

Oni su bili šokirani što su osvojili i ovu nagradu, a naročito Paula. Ovaj par dobio je još jedan paket.

Pobednički nastup:

I publika sa Fejsbuka imala je priliku da glasa za svoje favorite, a pobednici su bili Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić.

Oni ovu nagradu nisu očekivali, a dočekali su je sa oduševljenjem.

Pobednički nastup:

Stručni žiri koji su činili pevač Radiša Trajković Đani, njegova supruga Slađa, Vesna i Đole Đogani, i Dejan Milićević imao je priliku da da svoj sud, pa je svaki član pojedinačno ocenjivao njihove nastupe, a na samom vrhu, našle su se Zerina Hećo i Nadica Zeljković i odnele pobedu.

Zadrugari su ih odmah nagradili aplauzom, te se složili sa stručnim žirijem koji je ovog puta bio jednoglasan, kada su u pitanju pobednice.

Pobednički nastup:

Publika je imala priliku da glasa i putem društvenih mreža, ali i SMS glasovima, što se smatra najbitnijom nagradom večeri. Voditelji Dušica Jakovljević i Dragan Marinković Maca saopštili su da su dva para dobila najviše glasova, Miljana Kulić i Danijel Višić i Paula Hublin i Fran Pujas.

Voditelj je obavestio zadrugare da su pobednici Miljana i Danijel.

Miljana je skočila na Danijela od sreće, a zatim krenula da plače i da se trese.

- Hvala puno svima, ljubim vas i volim - rekla je Kulićeva.

Pobednički nastup:

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Danijel VišićĐuskovizijaFran PujasJovana LjubisavljevićKenan Tahirovićmiljana kulićnadica zeljkovicPaula Hublinrialda karahasanovicstefan karićZadrugazadruga 4Zerina Hećo